ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

KADİRLİ BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK VE KPSS KURSU
    • 25 Ağustos 2020 - 08:19:48

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’dan Üniversite sınavına hazırlanan gençlere müjde.
Kadirli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Eski Belediye Hizmet Binasında Ücretsiz olarak Üniversiteye hazırlık (TYT ve AYT) ve KPSS kursları verileceği bildirildi.
Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin Üniversiteye hazırlık ve KPSS sınavlarına hazırlamak için ücretsiz kurs açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, kurs kayıtlarının başladığını belirtti.
25 Ağustos – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında başvuruların alınacağını söyleyen Başkan Tarhan şunları kaydetti;
“ Eski Belediye binasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Üniversite Sınavına girecek olan ve KPSS sınavına girecek olan adaylarımıza yönelik kurslarımız 31 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla başlayacaktır. 25 Ağustos – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında başvuruları alacağız. Müracaatlar için Eski Belediye Hizmet Binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat edilebilecektir. Ayrıca kayıtlar E-Devlet üzerinden yapılacağından başvurular için belediyemize uğramaları yeterli olacaktır.
Covid-19 salgını nedeniyle kurslarımız kurallara uygun şekilde düzenlenecektir.Üniversite sınavına ve KPSS sınavına girecek olan tüm adaylarımızı bekliyoruz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz