UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KADİRLİ BELEDİYESİ KADIN ELİ YÖRESEL ÜRÜNLER ÜRETİM VE İŞLETME MERKEZİNE DOĞAKA’DAN DESTEK
    • 4 Kasım 2021 - 07:40:56

Kadirli Belediyesi tarafından hazırlanan “Kadirli Belediyesi Kadın Eli Yöresel Ürünler Üretim ve İşletme Merkezi “ adlı SOGEP Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenmeye hak kazandığı bildirildi.
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’ın talimatları doğrultusunda Kadirli Belediyesi Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Kadirli Belediyesi Kadın Eli Yöresel Ürünler Üretim ve İşletme Merkezi projesinin sözleşmesi imzalandı.
Projenin toplam bütçesi 1 Milyon 790 Bin Tl olup bunun 1 Milyon 290 bin TL’si DOĞAKA tarafından karşılıksız hibe destek tutarı olara verilecek.
Kadirli Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu ile DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu tarafından sözleşme karşılıklı olarak imzalandı.
Proje ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, “ Cemal Paşa Mahallesinde yapılacak olan Kadın Eli Yöresel Ürünler Üretim ve İşletme Merkezi projemizin büyük bir bölümü DOĞAKA tarafından maddi destek görmüştür. Proje ile Kadınlarımızın el ürünlerini pazarlayabilecekleri Sıhhi şartlar altında paketleme ve pazarlama imkanı bulabilecekleri modern bir sosyal donatı alanını Kadirlimize kazandırıyoruz. Projemize en kısa sürede başlayarak Kadınlarımızın ve Kadirli halkının hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Projemiz içerisinde Gastronomi mutfağı, Seminer Salonu, Çocuk Eğitim Salonu ve teşhir salonu yapılacaktır. Proje kapsamında Kadınlarımıza girişimcilik eğitimi verilerek internet üzerinden satış sağlayacak eğitim ve imkanda sağlanacaktır. Bu projemize destek veren DOĞAKA’ya, proje ortaklarımız Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası, Kadirli İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü, Korkut Ata Üniversitesi ve Kadirli Halk Eğitim Merkezine teşekkür eder, projemizin Kadirlimize hayırlı Uğurlu Olmasını dilerim” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz