KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KA-VAK ADANA VE KADİRLİ KONGREYE GİDİYOR
    • 18 Şubat 2022 - 08:30:42

Açılımı Kadirli Eğitim ve Kütküt Vakfı anlamına gelen KA-VAK Adana ve KADİRLİ Şubeleri yeni dönem kongre tarihlerini belirledi. Birer gün arayla seçime giden Ka-vak şubelerinin Kongre tarihleri :

Her iki şubeye de hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
Vakfımızın Genel Merkezi Ankara’da olup, Adana ve Kadirli’de şubeleri bulunmaktadır. Ayrıca 22 farklı ilde temsilcilikleri ve gençleri bir çatı altında toplamaya yönelik, öğrenci toplulukları da mevcuttur.
Eğitim ve Kültür Vakfımız Genel Merkez aracılığıyla Kadirlili öğrencilere karşılıksız burs vermektedir. Ayrıca Öğrenci topluluklarını bir arada tutmaya yönelik, bazı dönemlerde, yemek programları düzenlenmektedir. Bu yemek programlarına, Vakfın yönetim kurulu üyeleri de katılarak öğrencilerle sohbet etmekte, böylece hemşehrilik duygularının gençlere aşılanması hedeflenmektedir. Be güzel amaçla düzenlenen programlar takdire şayandır .
Geçtiğimiz günlerde Adana Ka-vak yönetim kurulu üyeleri ilçemizde bir dizi ziyaretler için geldiler. Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi ve Vakfımızı ziyaret ettiler. Yakın gelecekteki projelerinden bahsettiler. Birlikte çalışmalarınız devam edecektir. Özellikle Karatepemizin UNESCO Dünya mirası geçici listesine alınmasında etkili çalışmalar yapan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın şimdi en büyük amacı KARATEPEMİZİN UNESCO Dünya Mirası asıl listesine girebilmek, KADİRLİMİZİN adını tüm dünyaya duyurabilmektir.
KADİRLİ HEM BERABERLİK ve KAYNAŞMA PROGRAMI
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak kadınların yeteneklerini geliştirmeye yönelik projelerinin amacına en uygun olanı Halk Eğitim Müdürlükleri . Bu projede kadınlar, ekonomik hem de sosyal alanda kendilerini geliştirebiliyorlar. Birlikteyken motive oluyor, aynı zamanda son derece başarılı eserler ortaya çıkarıyorlar.
Proje kapsamında ben de Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı binamızda muhasebe dersi veriyorum . Birlikte hem öğreniyor hem de güzel vakit geçiriyoruz.Vakit bulabilen kadınları Vakıf binamıza bekliyorum.
Kadirli Halk Eğitim Müdürlüğü 11 Şubat 2022 akşamı beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenledi. Program yemekle başladı, müzikli eğlence ile tam tadında sona erdi. Emeği geçenlerden Kadirli HEM Müdürü, Müdür Yardımcıları ve usta öğretici kadınlara, diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz. Gayet seviyeli bir program oldu. Biraz eğlenmeye çok ihtiyacımız varmış, tekrarlarını bekliyoruz.
“İLÇEMİN, BİRBİRİNİ KORUYUP KOLLAYAN MUHTEŞEM KADINLARI”
Yıllardır görünür şekilde kadınları bir arada tutma çabalarımın aynısını, perde arkasında uygulayan muhteşem kadınlarla tanıştım .
Kadirli SGK Hizmet Binasında güler yüzü ve çalışkan tavırlarıyla dikkatimi çeken Hatice ÖCAY Hanıma rastladım.
Birbirimizden aldığımız pozitif enerji sayesinde kısa sürede samimi olduk. Vatandaşlar kurum ve kuruluşlara giderken güler yüz bekler, işlerinin çabucak bitmesini ister. Eğer hoşlarına gitmeyen davranışlar olursa dilek ve şikayet kutularına bunları yazabilirler. Bu şekilde Kurum personelinin hal ve hareketlilerine göre vatandaşlar , oradan mutlu ya da mutsuz ayrılırlar.
İşte Hatice Hanım da diğer bazı vatandaşlar gibi benim de KADİRLİ SGK Hizmet binasından mutlu bir şekilde ayrılmama sebep oldu.
Sohbetimiz esnasında onun da çevresinde bulunan ihtiyaç sahiplerini koruyup kollama çabasını öğrendim. Kendisini Kadirli Postası gazetemiz aracılığıyla tebrik ediyorum. Yeri gelmişken SGK Müdürümüz Orhan GÜÇLÜ ve Müdür Yardımcısı Orhan KAYA Beye, kurumun çalışkan tüm personellerine, selamlar gönderiyorum.
Sosyal medya vazgeçemediğimiz büyük bir mecra. Sakıncaları kadar faydaları da var. Doğru kullanmak elimizde. Buradan beni bulan Hanife Hanıma da sevgi ve selam gönderiyorum. Hatice hanımla dostluklarına hayran kaldım. Bizimle aynı amaçlarla perde arkasında çabalayan bu kadınlarla tanıştığıma memnun olurum. Bölünerek çoğalmamızı diliyorum.
Enerjinin gücüne inanıyorum. Neyi çok ister ve inanırsanız elde edebilirsiniz .
Elde edemiyorsanız da vazgeçmeyin. Çünkü “iyi şeyler inandığınızda, daha iyi şeyler sabrettiğinizde, en iyi şeyler de asla vazgeçediğinizde gelirmiş.”
SMA HASTASI SEVGİ HOPURCUOĞLU BEBEĞİMİZİN TEDAVİSİNE YARDIMCI OLMAK İSTERSENİZ İŞTE HESAP NUMARASI TR 840001200916900009004394
ALLAH ŞİFALAR VERSİN TÜM ANA KUZULARINA.
Akıl ve beden sağlığı bu hayatta en büyük servet. Ama ne yazık ki değerini ancak kaybedince anlıyoruz. Haftaya tekrar buluşabilmek dileğiyle sevgiyle kalın mutlu kalın.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz