“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

İşkur, Osmaniye’de 45 Kişiye İsbaşı Yaptırdı
    • 11 Ocak 2019 - 08:14:32

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR), Bulut Tekstil Firmasında İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 45 kişiyi istihdama kazandırdı. Organize Sanayi Bölgesinde iplik üretimi üzerine faaliyet gösteren firmada 29 kişi Ön İplik Operatörü, 13 kişi Makine Bakımcı, 3 kişi de Fason Takip Elemanı mesleğinde işbaşı yaptı. Fabrikada çalışacak katılımcıların yüzde ellisi program sonunda tekstil firması tarafından istihdam edilecek. 6 ay sürecek İşbaşı Eğitim Programı boyunca katılımcılar işi iş başında öğrenecek ve mesleki deneyim sahibi olacak.

45 kişilik program için yaklaşık 200 iş arayan, Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne müracaatta bulundu. Müracaat edenler arasından katılımcıları belirlemek üzere yapılan mülakatlar, Bulut Tekstil İnsan Kaynakları Yetkilisi Hayriye Çetin ile İş ve Meslek Danışmanı İpek Manav Koç tarafından Osmaniye İŞKUR hizmet binasında yapıldı.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, program süresince, işverenin hiçbir maliyet ödemediğini belirterek, İşbaşı Eğitim Programına ait katılımcı ücretlerinin İŞKUR tarafından karşılandığını söyledi. Bunun yanı sıra katılımcıların, İş Kazası ve Meslek Hastalığı ile Genel Sağlık Sigortası primlerinin de İŞKUR tarafından ödendiğini belirten İl Müdürü Altunkaynak, katılımcıların sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğini söyledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz