YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

İŞKUR, BeyteksTekstilde 50 kişiyi İstihdam Ediyor
    • 16 Temmuz 2020 - 08:18:29

İŞKUR,50 Kişilik İstihdam Garantili MEGİP Programı Başlattı
Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Beyteks Tekstil firmaları arasında imzalanan protokol ile 50 kişi istihdam garantili MEGİP programı kapsamında fabrikada işe başlayacak.
İstihdam Garantili MEGİP Protokolü ile 50 kişi “Akrilik İplik Üretim İşçisi” mesleğinde 4 ay süreyle eğitim alacaklar. Kursiyerler eğitimlerine 13.07.2020 tarihinde başladılar.
İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, Dünyayı saran COVİD19 pandemisi tüm dünya ekonomilerini etkiledi. Devletimizin aldığı tedbirler ile hedefimiz, süreci fırsata çevirerek ekonomimizin yükselen bir trend yakalamasını sağlamak. Bu amaçla İŞKUR olarak Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Yardım destekleri ile halkımızın yanındayız ve her zaman yanında olacağız. Başlattığımız bu program ile katılımcı net asgari ücret düzeyinde cep harçlığı vererek onların işin başında meslek öğrenmelerini ve iş pratiği kazanmalarını sağlıyoruz. Pandemi sürecinde özel sektör işyerlerinde uyguladığımız bu ve benzeri programlarla istihdamı, işçi ve işvereni desteklemeye devam etmekteyiz.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz