OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İŞGALLER ÜZERİNE-6
    • 17 Kasım 2020 - 19:12:07


Ak Sakallının, aşk işgalini kısa fakat net cümlelerle özetlemesi beni ziyadesiyle memnun etmişti. Yeniden bir soğuk şerbet alır mısınız dedim. Çok iyi olur, balı nereden almışsın bilmiyorum dedi. Bende Polen Bal Evinden aldım efendim dedim. Polen Bal Evi belli ki bu işi iyi yapıyor dedi.
Ben yine bir an derin düşüncelere daldım. Zaten benimdearadığım bu değilmiydi. Laf kalabalığı yapmadan konuyu özetlemek.” Olmazlar olur ” demişti. Olmazlar olur, evet bu satırları okuyan birçok insanın bu olmazlar içerisinde yaşadığı muhakkaktı. Adım gibi biliyorum ki,bir çoğumuz bu olmazlar içinde büyüdü.
Şimdi karşımda bunca sohbete karşılık adını bile bilmediğim bir ihtiyarla sohbet ediyordum. Ak Sakallı, cümleleri kurarken hiç lafı eveleyip gevelemiyor, heyecana kapılmıyor, cümleleri bir inci tanesini bir ipe dizer gibi incitmeden sıralıyordu. Tecrübe bu olmalıydı, yada adı her neyse bu bence çok önemliydi. Bir insan cümleleri kurarken hiç telaşa mahâl vermiyor, kurduğu her cümle de sizi konunun içerisine çekiyor ve çok güzel bir üslupla dönüp yine sizi ikna ediyordu.
Bir an Ak Sakallıyla göz göze geldik. Ne diyeceğimi bilemedim. Kısa bir tereddütten sonra efendim dedim, efendim bin size bir şey sormak istiyorum.
Yine her zaman ki mütevaziliği ile
Buyur evlad , dedi
Bende efendim benim sizde edindiğim ilk izlenimler, benim bu sohbetlerden tek başıma faydalanmam sanki bana bencillik gibi geliyor.Eğer uygun görürseniz sizi derneğimizin Salı buluşmalarında misafir edelim, bu sohbetlerden daha çok kişi faydalansın, ne dersiniz dedim.
Ak Sakallı kısa bir düşünmeden sonra olabilir, dedi. Bu cevap beni ziyadesiyle sevindirmişti.Zira ilk sohbet sırasında, Ak Sakallıya işgal ve işgaller üzerine sorular sormayı aklımdan geçirmiştim. Böyle hoşsohbet bir insanın anlattıklarından arkadaşlarımdan faydalanmalıydı. Ak Sakallının evet demesiyle kafamda planlar kurmaya başladım. Böyle bir cevherden faydalanmak adına sohbete dair sorular hazırlamalıydım.
Bilmem farkında mısınız bu arada o, her şeyden çok kıymet verdiğim cep telefonum yanımda yoktu ve bu Ak Sakallıyla Cuma namazı sonrası Sevgi Derneğinde buluştuğumdan beri de varlığı yada yokluğu beni pek ilgilendirmiyordu.
Bundan sonra yapılacak ilk sohbette bunu sormalıydım. ” Telefon işgali” evet bundan sonraki sohbetin konusu telefon işgali olmalıydı.
Bu arada AK sakallı bana dönerek
-Evlad galiba benim işim bitti müsaade edersin ben çıkayım dedim. İçimden hiç gitmesini istemesem de, Salı buluşmaları için söz almış olmam beni mutlu ettiğinden, tabii efendim, siz nasıl uygun görürseniz diye Ak Sakallıyı yolcu ettim.
Artık hedefte Salı Buluşmaları vardı.Kadir İslamoğlu-Kadirli Andırın Gelişim Platformu Derneği Başkanı

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz