İRFAN CAN EĞİTİM MÜZESİ PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Kadirli’de 113 yıllık tarihi konağa yapılacak olan İrfan Can Eğitim Müzesi Projesi Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü.
Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 21.si düzenlenen 34 üye belediyenin 67 projeyle katıldığı “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme” yarışmasında Kendirli Konağı İrfan Can Eğitim Müzesi Projemiz Ödüle Layık Görüldü diyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İstanbul düzenlenen törene katıldı.
Törende konuşan Başkan Tarhan 2001 yılından bu yana Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen “Tarihi Koruma Özendirme Yarışması, Türkiye Kentler Birliği üyesi belediyelerin “kimlikli kent” kavramını güçlendirmesini, kentin hafıza mekânlarını geleceğe taşınmasını, atıl durumdaki yapıları restore ederek yeniden işlevlendirmesini ve yaşayan, canlı odaklara, kamusal alanlara dönüştürmesini destekleyen Tarihi Kentler birliğinden böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduk. Kadirli Belediyesi olarak 2014 ve 2017 yıllarında Kadirli Kent Müzemizde proje ve uygulama dalında ödül almıştı. 113 Yıllık Tarihi konağın Belediyemize devri sonrası hazırlanan proje ile ödül almaktan gurur duyduk. Projenin hazırlanmasında Emeği geçen personellerime teşekkür ediyorum” dedi.
İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Başkan Tarhan Ödülünü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten aldı.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAŞKAN GAZİOĞLU ‘NDAN SAYMANLIK MÜDÜRÜ YILMAZ ‘A ZİYARET
- OSMANİYE’DE FARKINDALIK” EĞİTİMLERİ VERİLDİ
- UZUN VADİSİ,DOĞA SEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR
- SÜLEMİŞ BÖYLE DAHA DA GÜZEL
- EMNİYETTEN HUZUR VE ASAYİŞ UYGULAMALARI
- MEHMET ORHUN DÖĞÜŞCÜ” CHP İL BAŞKAN ADAYI
- RAHMETLİ MUSA GÜRLEK’İN EVLADLARINDAN DUYURULUR…
- KIŞ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI..
- HAYATINI KİTAP YAPTI…
- OSMANİYE LEZZETLERİ İZMİR’DE TANITILDI
