UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İMAM CAMİYİ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET MERKEZİ HALİNE GETİRDİ
    • 25 Nisan 2021 - 23:04:29

Kadirli TOKİ Şehit Ömer KONAKLI camii sosyal ve kültürel faaliyetler merkezi oluyor. İmam Salih Şen,camilerin sadece Namaz kılınan yerlerden ibaret olmadığını özellikle çocuklara ve gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerle Milli ve Manevi değerlerler işlenerek hem de cami alışkanlığı kazandırmak amaçlı çeşitli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Caminin alt katında yer alan faaliyet merkezi,Kadirli ilçe Müftüsü Necati Gündoğdu,Eğitim Bir Sen ve Memur sen temsilcisi Mustafa Demirci ve bazı Din görevlilerinin katılımıyla ve dualarla açılışı yapıldı.
Gençler ve çocuklar,faaliyet merkezinde Kitap okuma salonu,Pinpon masası,satranç oyunu,resim işleri gibi faaliyetleri yapabilecekler.
Müftü Gündoğdu, Gençlerimiz ve çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapmamız gerekir.Ülkemizde Milli ve manevi değerlerimizi geleceğe taşıyacak olan yavrularımıza manevi yatırımları da yapmamız gerek. Allah’ın izniyle bu azim ve irade kararlılıkla devam edecek. Buna tüm Ülke olarak ihtiyacımız var.Bu uğurda mücadele eden herkese teşekkür ediyorum dedi.
Gündoğdu ayrıca,TOKİ Şehit Ömer KONAKLI camiinin sosyal ve kültürel faaliyetler merkezi olduğunu belirterek,faaliyet merkezimiz gençlerin buluşma yeri olmaya aday. Bu güzel hizmetinden dolayı görevlimiz, Salih ŞEN’i de ayrıca tebrik ederim ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz