“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI
    • 6 Nisan 2023 - 08:31:58

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.
Toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz, Defterdar Ali Osman Bilgili, Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, Afet ve Acil Durum İl Müdürü Serhat Bulut sunum yaparak depremin ardından kurumları tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Toplantının sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Depremde gerçekten üstün bir gayret gösterdiniz. Allah’ın izniyle bunu başarıyla da tamamlayacağız. Gerçekten çok büyük bir felaket yaşadık. Başta Osmaniyeli hemşehrilerimiz olmak üzere depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın. Yapılacak yapılar mutlaka depreme dayanıklı olacak, bunun önlemi alınacak. Özellikle Esenevler, Rahime Hatun, Raufbey mahalleleri çok etkilendi. İstasyon Caddemiz en güzel yerlerimizden biriydi, şu anda harap halde. Biz orayı daha güzel yapacağız, daha güzel projeler uygulayacağız. Allah’ın izniyle depremin izlerini silmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Osmaniye’mizi daha güzel yapmak için çalışacağız.”dedi.
Toplantı, görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz