Kadirli Belediyesi tarafından geleneksel Karne Şenliği 26 Ocak 2020 Pazar Günü Belediye Hizmet Binası yanında Saat 10.00’da yapılacak.
Gün boyu devam edecek şenliklerde, Tiyatro, Çocuk oyun gurupları, Animasyon, Popcorn, Yüz Boyama, Palyaço, Kartopu, Canlı Müzik, Çocuk Şarkıları, Yarışmalar, İkramlar ve Hediyeler verilecek.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri şenliklerle amaçlarının öğrencilere karne hediyesi vermek olduğunu söyledi.
Öğrencilerin, şenlikte gönüllerince eğlenerek farklı bir gün geçireceklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Daha gelişmiş ve daha güçlü bir Türkiye hedefinin büyük umudu ve güçlü teminatı çocuklardır. Geleneksel olarak bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz karne şenliği coşkulu geçecek. Karne vesilesiyle çocuklara bir eğlence düzenlemek istedik. Çocuklarımız, oyun gruplarıyla doyasıya eğlenecek ve gün boyu animasyon, tiyatro gösterileri ile hem stres atacaklar. Şenliklerdeki tiyatro, oyun grupları ve ikramlar ücretsizdir.” dedi.
Başkan Tarhan, şenliklerde öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtılacağını belirterek, tüm velileri ve öğrencileri davet etti.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- GENÇ GİRİŞİMCİ FISTIK EZMESİ ÜRETMEYE BAŞLADI
- Mehmetli Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruld
- SUMBAS’TA KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
- “Akümüzü takıyoruz, engelleri aşıyoruz”
- AŞAĞIÇİYANLI KÖYÜ’NDE MISIR HASTALIK VE ZARARLILARI KONULU ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
- Kadirli’de yarı Olimpik yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor
- Türkiye Şampiyonu olarak döndüler
- Gazeteciler, Basın Kanunu yasa tasarısını protesto etti
- BABALAR GÜNÜ KONULU FASL-I MUHABBET ŞİİR SEÇKİSİ
