KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

GÜVENLİK KORUCULARINA  YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ
    • 25 Şubat 2022 - 08:10:19

GÜVENLİK KORUCULARINA  YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ
İçişleri Bakanlığı  himayelerinde İlimizde görev yapmakta olan Güvenlik Korucularına yönelik olarak; vatan ve millet sevgisi gibi milli değerlerimiz, halkla ilişkileri güçlendirmek, aile ilişkilerini geliştirmek, empati kurmak, hoşgörülü olmak, yardımsever ve merhametli olmak konularının yer aldığı Hizmet İçi Eğitim programı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve güvenlik korucuları  katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda İller İdaresi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Güvenlik Koruculuğu isimli tanıtım filmi sunuldu.
Programda konuşan İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman güvenlik korucularının teröre karşı başarıyla mücadele ettiğini belirterek, güvenlik korucularının temel meseleleri ile yakından ilgilendiklerini söyledi. İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman sözlerinin devamında “Bugün itibariyle ülkemiz genelinde 32 ilde 56 Bin 851 güvenlik, 18 Bin 222 gönüllü güvenlik olmak üzere toplam 75 Bin 73 güvenlik korucusu ve gönüllü güvenlik korucusu görev yapmaktadır. Osmaniye ilimizde ise 341 güvenlik korucusu 21 gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplamda 362 güvenlik korucusu görev yapıyor” dedi.
Güvenlik korucuları adına konuşan Güvenlik Korucusu Ömer Çenet ise “Güvenlik korucusu olarak vatanımıza ve milletimize daha kaliteli ve nitelikli görev yapabilmemizde bizlere katkı sağlayacak olan bu eğitimi düzenlediği için, başta terörle mücadelede kendisinden güç aldığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Sayın Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’e teşekkürü borç biliyoruz. Terörle mücadelede birçok güvenlik korucumuz şehit olmuş ve birçok güvenlik korucumuz gazi unvanına sahip olmuştur. Bu vesile ile rahmete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize şükranlarımızı sunarız. Çok şükür ki Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın dünyaya meydan okuyan dirençli duruşları sayesinde bugün eli kanlı terör örgütlerine dağları dar ediyoruz. Son terörist de yok oluncaya kadar mücadelemiz gece gündüz demeden sürecektir.”dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Sizlerin, vatan için mücadelenizi sürdürürken, hem mesleki bilgi anlamında yetiştirilmeniz hem psikolojik olarak, zihnen hazırlıklı olmanız çok önemlidir. Biliyoruz ki bu milletin kanında, asaletinde vatan sevgisi başka bir sevgidir. Bu sevgi hiçbir şeyle ölçülemez.”dedi. Vali Yılmaz, sözlerinin devamında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dünyaya meydan okuyan dirençli duruşu ve Sayın İçişleri Bakanımızın teröristlere yönelik kararlılığı sayesinde terör örgütleri Allah’ın izniyle bitme noktalarına geldiler. Değerli Güvenlik korucularımız hep uyanık olmak zorundayız. Sizler Amanosların kahraman korucularısınız. Biz size güveniyoruz. Bu eğitimin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu eğitimlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum, sizlerin de en iyi şekilde faydalanmanızı temenni ediyorum.”dedi. Vali Yılmaz sözlerini, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömür dileyerek tamamladı.
Açılış konuşmalarının ardından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın eğitim verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz