“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

GÜRLEK VE ÖZDEMİR ÇALIŞMA YAPILACAK KÖYLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
    • 16 Temmuz 2020 - 08:31:08

Kadirli İl Genel Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis 2. Başkanı Dr. Mustafa Gürlek ve Harun Özdemir, çalışma yapılacak köylerde incelemelerde bulundu.
Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Encümenleri olan Gürlek ve Özdemir, 2020 yılı parke, menfez yapımı, Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışması yapılacak olan köy yollarında son durumunu yerinde incelediler.
GÜRLEK ” YATIRIM PROGRAMI KAPSAMINDA OLAN KÖYLERİMİZDE ÇALIŞMALAR YAPILACAK”
İl Genel Meclisi’nin aldığı karar ile yatırım yapılacak olan köylerimizde çalışmaların devam edeceğini söyleyen İl Genel Meclis 2. Başkanı ve Kadirli İl Genel Meclis Üyesi Dr.Mustafa Gürlek, yaptığı açıklamada, her zaman köydeki hizmetleri yerinde takip ettiklerini söyledi.
Hükümetin köylerde önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini vurgulayan Gürlek, “Önümüzü açan, projelerimizin hayata geçmesini sağlayan Ak Parti hükümetimiz, Ödeneklerin çıkarılmasında yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya’ya ve kurumlarımız var. İl Genel Meclisimizin yatırım programına aldığı 45 köyümüzde parke yol çalışması ve bunun yanında SSB yol çalışmaları yapılacak. Köylerimizi gezerek ön bilgi aldık ve incelemelerde bulunduk. Hizmet noktasında her türlü desteği verenlere teşekkür ediyorum. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve yanında olmaya hizmetlerin ulaşmasında köprü görevi yapmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler ortak akılla köylülerimizin de görüşlerini alarak öncelik arz eden problemlerin çözüme kavuşturulması için büyük bir özveri ile çalışıyoruz” dedi.
Özelikle kırsalda ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım noktası başta olmak üzere bazı yaşadıkları sıkıntılara son vermek için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Harun Özdemir ise Kadirlimiz köylerinin ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri alması için bizler gayret ve çabayla çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek şunları söyledi;
” 45 köyümüzde parke yol çalışması yapıldı. Yine SSB yol çalışmaları ile ulaşımda büyük bir yol kat ettik. Bu yatırımların devam etmesi için gerek İl Genel Meclisinde gerekse yatırım programa alınan köylerimizde var gücümüzle çalışıyoruz. Köylerimizde yapılacak olan Parke, SBS Yol ve Menfez çalışmaları öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemeler yaptık. İnşallah bir an önce çalışmalar başlayarak köylerimizde hizmet rüzgarı esmeye devam edecek” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz