YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİN PROJESİNDEN MİNİK YAZARLAR ORTAYA ÇIKTI
    • 11 Ekim 2021 - 08:35:27

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİN PROJESİNDEN MİNİK YAZARLAR ORTAYA ÇIKTI
Pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ‘Telafide Ben de Varım’ projesi ve sürecini en verimli şekilde desteklemek amacıyla koordinatörlüğünü Mehmet Uyaroğlu’nun yaptığı projede Ülkenin çeşitli illerinden katılan 18 öğrenci Yazar olmanın mutluluğunu yaşadı.
3 gönüllü öğretmen ve 18 çocuk yazar bir araya gelerek kitap yazdı.
Uyaroğlu beraberinde, Kayseri’den matematik öğretmeni Selçuk Tütak,ve İzmir’den kendisi gibi sınıf öğretmeni Kübra Aslan koordinesinde Türkiye’nin farklı il ve ilçelerde öğrenim gören 18 ilkokul öğrencisini bir araya getirerek ‘Küçük Yazarların Büyük Hikâyeleri’ adında bir kitap yazdılar.

Gönüllü eğitimciler önce Ülke genelinde yazma becerilerini geliştirmek ve bir esere sahip olmak isteyen öğrencileri belirledi.Ailelerinin de desteğini alan eğitimciler kitap yazma konusunda geleceğin yazarlarına yaklaşık 3 ay eğitimden geçirdiler.
Haftanın belirli günlerinde zoom üzerinden eğitim alan öğrenciler sürecin ardından farklı alanlardaki yazmış oldukları kitaplarını çıkarmış oldular.
ÖĞRETMENLERİN FEDAKARLIĞI KARŞILIKSIZ KALMADI
Üç gönüllü öğretmenin duyarlılığı ve fedakarlığı TRT Haberin de dikkatinden kaçmadı.Gönüllülerin zoom üzerindeki öğrencilere verdiği eğitimleri,karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve yeni yazılacak olan kitaplarının konuları da görsel olarak ekranlara yansıdı.
Pandemi sürecini avantaja çeviren minikler ve aileleri, projede yer alan öğretmenlere teşekkür ederek yapmış oldukları fedakarlık ve özveriden dolayı yürekten teşekkür ettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz