“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Geleceğin büyükleri ayakta alkışlandı..
    • 18 Nisan 2019 - 07:16:44

Kadirli’de, başarılı eğitim kurumlarından İMKB İlkokulu’nun 1-G sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen okuma bayramı etkinliği görülmeye değerdi.

Belediye Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Haytaoğlu ve Cavit Onat, Okul Müdürü Yakup Bal, Müdür Yardımcıları Hüsna Bozkurt ve Hacı Mehmet Demircioğlu, öğrenci ve velileri katıldı.

Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Okuma Bayramı’nda, sınıf öğretmeni Hitaben Eser’in öğrencileri, hazırladıkları skeç, şiir, müzikli oyun ve atık malzemelerden oluşan defile gösterisini sundu.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği öğrencilerin gösterileri ve sunumları, programa katılanları kimi zaman güldürürken kimi zaman da duygulandırdı.

1-G Sınıfı öğretmeni Hitaben Eser, yaptığı konuşmada, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilerine ve katılımcılara teşekkür ederek, “Okuma yazmanın önemini bilen, okuma sevgisi ve coşkusuyla dolu 1. sınıf öğrencilerimizin başarılarını kutladığımız okuma bayramımızda bizleri yalnız bırakmadınız. Büyük bir coşkuyla gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimizde emeği geçen velilerimize ve diğer ilgililere teşekkür ediyoruz. Okuma yazma öğrenerek eğitim ve öğretim hayatlarının kapısından giren çocuklarımıza bütün eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum.” diye konuştu.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Okulu idareci ve öğretmenleri adına okul Müdürü Yakup Bal tarafından büyük özveride bulunarak programı hazırlayan 1-G Sınıfı öğretmeni Hitaben Eser’e çiçek takdim edildi.

Katılımcıların ayakta alkışladığı öğrencilerle velilerin hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle program sona erdi. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz