KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

GAZETECİLER MİLLİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE ÖĞRETMEN EVİ’NDE BULUŞTU
    • 25 Ekim 2021 - 07:54:26

GAZETECİLER MİLLİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE ÖĞRETMEN EVİ’NDE BULUŞTU
Gazeteciler, Kadirli Öğretmen Evi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yönetim kadrosuyla bir araya gelerek yeni öğretim yılı hakkında bilgi aldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Öğretmen Evi Müdürü Münevver Polat ve şube müdürlerinin de bulunduğu toplantıda Covit vakaları ile ilgili okullarda alınan tedbirler ve öğrencilerin yeni öğretim yılında karşılaştıkları adaptasyon sorunları görüşüldü. Tapsız; Milli Eğitim Müdürlüğünün kuruluş amacının öğrenciler olduğunu vurgulayarak bu öğretim yılında öğrencilerin sağlık, eğitim ve öğretim açısından daha verimli olabilmeleri için alınan bakanlık tedbirlerini harfiyen yerine getirme çabası içinde bulunduklarını belirtti.

Öğretmen Evi Müdürü Münevver Polat; pandemi ardından tekrar yoğunlaşmaya başlayan sosyal yaşama uygun olarak hijyenik kurallar çerçevesinde hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek: ” 50 yatak kapasiteli bir öğretmen evi işletmesi olarak günde ortalama üç bin kişiye en uygun fiyatta en kaliteli yemeği sunma çabası içindeyiz. Yemekhanemizde hazırlanan yemekler evlerimizde yapılan yemeklerle aynı standarttadır. Hem yemek salonumuzdaki misafirlere, hem bazı yatılı okullarımızdaki öğrencilerimize, hem de özellikle köylerdeki taşımalı okullarımızdaki öğrencilere aynı standartta yemek servisi yapıyoruz. Köy okullarına gönderdiğimiz yemekle yemekhanemizde servis edilen yemekler arasında kalite olarak hiç bir fark yoktur” dedi.

Sıla gazetesi sahibi Fatih Balcılar’ın ” öğretmen evi binasının fiziki koşullarının oldukça dar olmasının hizmeti nasıl etkilediği sorusuna cevap veren Polat;” hizmet binamızı maksimum verimlilik almak üzere dizayn ettik. Oturacak dinlenecek bir bahçemizin olmaması sıcak yaz günlerinde özellikle dışarda oturmayı tercih eden misafirlerimizi memnun etmiyor. Eğer büyüklerimiz yeni bir öğretmen evi düşünürlerse öncelikle içerisinde çocuk oyun parkı, kır düğün salonu ve dışarda vakit geçirebilinecek bir bahçesi olması verimliliğimizi pozitif yönde arttıracaktır” şeklinde konuştu. Otel örnek odalarını da gezdiren Münevver Polat geleneksel aile yapısına ve tercihlere uygun odalar hazırladıklarını da ilave etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz