“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

GAZETECİLER KAYMAKAM ARIK’I ZİYARET ETTİ
    • 25 Eylül 2019 - 07:21:40

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti mensubu Gazeteciler Kadirli’ye yeni atanan kaymakam Ahmet Arık’ı makamında ziyaret ettiler.
Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirten Kaymakam Arık; Kadirli ile ilgili ilk izlenimlerini anlatarak ilerde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ahmet Arık yaptığı konuşmada Kadirli’nin coğrafya açısından şanslı bir bölgede konuşlandığını belirterek; “coğrafi güzelliklerinin yanında tarım ürünleri açısından da çok önemli bir coğrafyaya sahip Kadirli, tarihi ören yerleriyle de bakir bir durumda. Nasıl tarım ürünlerine katma değer katamamışsa turizm ve tarihi mekanlarını da gereği gibi tanıtamamış.
Burada yapılacak işlerin bir hedef doğrultusunda gitmesi gerekiyor. Beni ziyaret eden iş adamlarından işlerini devamlı geliştirmelerini istedim. İşini iyi yapmak gelişme, gelişme ise daha çok istihdam demektir. Şundan eminim ki Kadirli de hedeflerimize birlikte gayret göstererek ulaşacağız”dedi.
Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise Kaymakam Arık’ın tespitlerine katıldığını belirterek Kadirli’nin ekonomik ve sosyal gelişimi içi yapılacak her türlü projeye destek vereceklerini söyledi. Yaygın basın temsilcilerinin ve gazete sahiplerinin de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrarlayan Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık bu ziyaretin ilerde toplantıya dönmesini isteyerek gazetecilerin Kadirli ile ilgili görüş ve düşüncelerinden faydalanmak istediğini belirtti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz