“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Fen Lisesinde mucitlerin projelerine tam not
    • 29 Nisan 2019 - 07:09:46

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, fen lisesi öğrencileri tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) desteği ile açılan bilim fuarında öğrencilerin projeleri tam not aldı.

Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi öğrencileri tarafından okulun spor salonunda düzenlenen fuara birbirinden güzel projeler katıldı.

Kaymakam Tamer Orhan, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Fehmi Haytaoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı V. Niyazi Temiz, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve diğer katılımcılar, fuarın açılışı yaparak projeler hakkında bilgi aldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Fehmi Haytaoğlu, öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları sonucu ortaya çıkan projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı açacağını söyledi.

Öğrencilerin yapacakları buluşlarla ülke yarına önemli hizmetleri hayata geçirebileceklerini ifade eden Haytaoğlu, ” Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi öğrencilerimiz güzel ve önemli projelere imza attılar. Öğrencilerimiz, ilerde ülke yarına olacak buluşların mimarı olabilirler. Her biri ileride bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilirler. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Prjelerde emeği geçenleri tebrik ediyoruz” dedi.

Kaymakam Tamer Orhan ise ortaöğretime devam eden öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen bilim fuarında önemli buluşları ortaya çıkaran öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak, başarılar dileklerinde bulundu.

Öğrencilerin emeklerinin sergilendiği fuardaki projeler, Kaymakam Tamer Orhan ve diğer katılımcılardan tam not aldı. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz