“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

FAVORİLERİN GECESİ
    • 13 Nisan 2022 - 18:55:51

FAVORİLERİN GECESİ

EMRE KIR

 

Aslında günler öncesinden favori gösterilen tarafın şüphesiz ve mutlak hakimiyeti ile geçen bir 90 dakika izledik dün akşam. Kadrolar açıklandığında Fenerbahçe’nin hem sahadaki 11 hem de kenarda bekleyen yedek oyuncularıyla Galatasaray’dan üstün olduğu su götürmez bir gerçekti. Herkesin aklında tek bir soru vardı.

Acaba Galatasaray bu dezavantaj durumu mücadele ederek, savaşarak lehine çevirebilir miydi. Ama öyle olmadı. Dün favori olan takım, kadro yapısı daha derin olan takım ve de iyi oynayan takım kazandı.

Maçın başlarında kaleye gitmekte zorlanan iki takım izledik, ama özellikle 20. dakikadan itibaren maçın sonuna kadar oyun hakimiyetini elinde tutan bir Fenerbahçe vardı. Sahada mükemmel bir oyun izledik diyemeyiz ama Galatasaray’a nazaran daha oturaklı, daha sistemli ve ne yaptığını bilen taraf Fenerbahçe’ydi. Kontrollü başlayan oyunda iki takım da net pozisyon bulmaktan uzaktı.

Son birkaç yıldır gözlemlediğimiz Fenerbahçe-Galatasaray maçlarındaki oyun tatminsizliğini bu maçta da gördük. Stadyumu dolduran fazla sayıda Fenerbahçe taraftarları 2-0’lık galibiyete sevindiler elbette ama yine fazla pozisyonu olmayan bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisi daha izledik.

Galatasaray’ı hiç bu kadar verimsiz ve üretkensiz görmemiştik. Gomis yürüyerek oynadı, Cicaldau’nun sahadaki varlığını dakikalar sonra anladık, yalnızca Kerem’in hareketliliği vardı. Fenerbahçe’nin istekli oyunu karşısında sadece birkaç ufak tefek çırpınıştan öteye geçemediler. Bu kadro yapısı ve oyun mantalitesi ile seneye işleri çok zor.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz