DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

Eser Gültepe, Türk Eğitim- Sen İlçe Başkanlığı seçimlerinde adayız.
    • 23 Aralık 2021 - 08:20:58

Eğitim sendikacılığına ve hakkı tutup kaldırmaya devam etmek için 25 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Türk Eğitim- Sen İlçe Başkanlığı seçimlerinde adayız. Eğitim çalışanlarının sosyoekonomik sorunlarını biliyoruz. Ekip olarak yıllardır sendika teşkilatımızın her kademesinde görev yaparak bugünlere geldik. 2022 yılında yapılacak olan banka promosyonlarında geçmiş dönemlerde eğitim çalışanlarının haklarının yeteri kadarıyla korunmadığını düşünüyoruz. Beş yıllık bir anlaşmanın en az 15 bin Türk Lirası gibi bir rakama tekabül etmesi gerektiğini ve yönetme yetkisi vermeniz hâlinde bunun için mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz. Liyakat temelli bir idarenin var olabilmesi için kötü yönetilen okullarımızın kurum kültürüne katkı yapmak en önemli önceliğimizdir.
Sendika seçimlerinin demokratik bir olgunluğu beraberinde getireceğini bilerek yönetim kadrolarının seçiminin üyenin iradesi ile olması gerektiğini biliyoruz. Atama ile bir STK’nin yönetilmemesi için hele de Türkiye’nin en büyük STK’si olan Türk Eğitim-Sen’in 25 Aralıkta seçime gitmesi için yoğun uğraşlarımız oldu.
Hatır gönüle dayalı bir iradenin tecelli etmemesi için elimizden geleni yapacağız. Arkasına teveccüh anlayışı ile yönetme iradesi koymanın yolu üyenin sandıktaki iradesine saygı ile başlar. Kişisel teveccüh yerine topyekün üyemizin teveccühü bize yeter de artar. Hesap yapılacaksa üyenin kazanımları üzerine yapılmalıdır. Siyasetin koltuk değneği olmak gibi hiçbir lüksümüz yoktur ve olmayacaktır. Bizim tek gayemiz ve gayretimiz yedi gün yirmi dört saat üyelerimizin yanında olabilmek ve büyük bir aile olduğumuzun bilincinde iyi günde ve kötü günde unutulmayan bir teşkilat yapısını hakim kılmaktır. Kazanacaksak hep birlikte kazanacağız. Ben dilinden uzak, biz dilinin bir kurum için vazgeçilmez bir düstur olması için dik duracağız ve eğilmeyeceğiz. Bizim derdimiz evine ekmek götürmek için onuru için mücadele eden üyelerimizdir. Varlık sebebimiz ve yönetime aday olmamız bu sebepledir.
Bu anlayışla yapılacak seçimlerde desteklerinizi bekler, saygılarımızı sunarız.
Yönetim Kurulumuz:
Eser Gültepe Başkanlığında
Emre Yalçınöz
Hatip Tanrıöver
Serkan Yılmaz
Süleyman Kırpık

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz