“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDEN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
    • 19 Kasım 2019 - 08:30:20

Kadirli Engelsiz Yaşam Merkezinden Belediye Başkanı Doktor Ömer Tarhan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Şehit Orhan Gök Mahallesi Toki evleri civarında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinin yol sorunu Başkan Tarhan’ın talimatıyla çözüldü.

Uzun zamandır stabilize ve bozuk olan yol bazı  ortamlarda gündeme gelmiş ve Başkan Tarhan’da yolun yapılacağı sözünü vermişti.

Yolun yapılmasının ardından Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Rıfat Seki, Belediye Başkanı Doktor Ömer Tarhan’ı makamında ziyaret  ederek   en büyük sorun olan yolun yapılmasından dolayı  çiçek takdim  ederek şahsı ve personelleri adına teşekkür etti.

Başkan Tarhan’da  Göreve geldiğimiz günden bu yana  ilçemizin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bizim tek önceliğimiz  hizmet etmek ve hayır dua almaktır. İlçemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için tüm çabamızı  ve gayretimizi gösteriyoruz. Allah’ın izniyle  yapacağımız çalışmalarla ilçemizi daha güzel bir hale getireceğiz. İlçemizdeki sorunları ve  yolları bir plan dahilinde yapıyoruz.  Bunlardan biri de Engelsiz Yaşam Merkezinin yoluydu,Söz vermiştik yaptık diyerek Rıfat seki’ye ziyaretlerinden  dolayı memnuniyetini  dile getirdi.

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz