DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

EKREM COŞKUN DÖNER AÇILDI
    • 15 Haziran 2020 - 06:22:13

Kadirli Atatürk Caddesinde Ekrem Coşkun Döner görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Açılışa Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar, MHP ilçe Başkanı Ahmet Gülden, Hasanbeyli Eski Belediye Başkanı Alparslan Koca ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirlimize böyle güzel bir iş yerini kazandıran herkese teşekkür ediyor, bereketli bol kazançlar diliyorum dedi.
Ekrem Coşkun Döner işletmecileri Muhammet Güner ve Kazım Yatmaz, açılışa katılanlara teşekkür ederek “ 2013 yılından bu yana büyük titizlik ve özverilerle sizlere en iyi hizmeti vermeye de devam ediyoruz. Olmazsa olmazlarının en başında “KUSURSUZ BİR HİZMET” anlayışı olan EKREM COŞKUN DÖNER markasının lezzet ve kalite adına çıktığı bu yolculukta asıl hedefi; “HİLESİZ, YÜZDE YÜZ YAPRAK ET DÖNER’in” doyumsuz lezzetini en uygun fiyatla Türkiye’nin her yerine ulaştırabilmektir.
Nitekim; Kuruluşumuzdan bugüne kadar lezzet ve kalite anlayışımızdaki istikrar sayesinde bugün, Türkiye genelinde 250 şube ile hizmet veren büyük bir aile olduk. Tüm şubelerimizdeki etler yüksek standartlarda hazırlanır. Gelişmiş tekniklerle el değmeden sinirlerinden ayrılan ve yaprak haline getirilen yüzde yüz et dönerimiz, şubelerimize taze olarak ulaştırılır ve günlük ihtiyaca göre döner sektörünün uzmanı ustalarımız tarafından şişlere takılarak servise hazır hale getirilir. Hazırlık sürecinin başlangıcından sonuna kadar her aşamada, temizlik ve hijyen kurallarına uygun olarak değerli misafirlerimize; Kusursuz ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımızla birlikte hizmet vermek, vazgeçemeyeceğimiz altın kuralımızdır.
KADİRLİ’YE BÖYLE GÜZEL BİR MEKANI KAZANDIRMAKTAN MUTLUYUZ
Kadirlimize böyle güzel bir mekanı kazandırmaktan mutluyuz. Kadirlili hemşehrilerimizi eşsiz lezzetle buluşturuyoruz. İş yerimiz Kadirlimize hayırlı olsun” dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz