DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

Ekmek Ödüllü Yarışma’ya yoğun katılım
    • 16 Nisan 2019 - 07:10:13

Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmekte olan “Ekmek ödüllü 22. Şiir Yarışması”na bu yıl biri yurt dışı ile yurt içinden 41 ilden katılım gerçekleşti.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) organizasyonu ile Osmaniye’de düzenlenen “Uluslar arası Kültür-Sanat Festivali” kapsamında düzenlenen “Ekmek ödüllü 22. Şiir yarışması”na başvurular sona erdi.

Yarışmaya başvuruların sona ermesi ile birlikte sayım ve kayıt işlemlerinin başladığı belirtilirken, 26 Nisan 2019 tarihine kadar 5 ayrı jüri üzesi tarafından bireysel olarak değerlendirildikten sonra sonuçların belli olacağı kaydedildi.

Yarışmanın genel Koordinatörü, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, katılımlarla ilgili yaptığı açıklamada; “Her yıl aralıksız olarak düzenlemekte olduğumuz yarışmanın bu yıl 22.’ncisi gerçekleştireceğiz. Ocak ayının ilk haftasında başvuruları başlattık ve 13 Nisan tarihinde ise sonlandırdık. Bu yılki yarışmamıza Biri Almanya olmak üzere yurdumuzun 41 ayrı ilinden 167 kişi, toplam 348 şiiri ile katılım gösterdi.

Bu yılki yarışmamıza; Balıkesir, İzmir, Bursa, İstanbul, Gümüşhane, Ankara, Adana, Çorum, Diyarbakır, Van, Afyonkarahisar, Ardahan, Aydın, Gaziantep, Tokat, Mersin, Adıyaman, Siirt, Kayseri, Adapazarı (Sakarya), Samsun, K. Maraş, Niğde, Erzincan, Trabzon, Karaman, Giresun, Denizli, Ş. Urfa, Ordu, Hatay, Kars, Tekirdağ, Çanakkale, Antalya, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Artvin, Zonguldak ve Osmaniye ile Almanya’dan katılımlar gerçekleşti.

Yarışmamıza e-posta ile başvuru yapılamayacağını vurguladığımız halde, başvuru yapan çok sayıdaki kişinin eserleri de yarışma dışı bırakılmıştır.

Gelen şiirlerin değerlendirilip puanlarının verilmesinin ardından, 26 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleşecek etkinlikler kapsamında ödülleri sahiplerine vereceğiz. Tüm şiir severleri bu etkinliğimize bekliyoruz”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz