“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

EĞİTİMCİ YAZAR MANSUR IŞIKBOL ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
    • 11 Mart 2022 - 07:55:46

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu Müdürlüğü, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “OSMANİYE OKUYOR, Haydi Osmaniye Şimdi Okuma Zamanı” projesi kapsamında yazar, emekli öğretmen Mansur Işıkbol’u öğrencilerle bir araya getirdi.
Aşk ve Sevda Ateşi, Londra’ya Yolculuk, Muz Sevdası, Yaşam Savaşı, Rumeli Rüzgârı, Yemen’den Dönüş, Çukurova’da Başlık, Ormancı gibi onlarca kitabın yazarı emekli öğretmen Mansur Işıkbol okulun çok amaçlı salonunda öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerle kitap ve okumanın önemi üzerine yapılan söyleşide yazar Mansur Işıkbol öğrencilere vatana, millete, ailelerine, kendilerine karşı sorumlulukları olduğunu belirterek çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Öğrencilerin sordukları “Kitap okuyor musunuz? Kaç Kitap okudunuz? Nasıl yazar oldunuz? Kaç günde kitap yazıyorsunuz? Anne babanız sağ mı? gibi soruları cevaplayan yazar için bir öğrencinin vefat eden anne babası için rahmet dilemesi toplantının en ilginç anıydı. Duygulandığı görülen yazar bir ilkokul öğrencisinden bunu duymak beni çok duygulandırdı, mutlu etti, dedi.
Kendi hayatından örnekler veren yazar, yazar olmak isteyenlerin bol bol kitap okuması, hayal kurması gerektiğini söyleyerek, kendinin yaptığı gibi günlük yazmalarını tavsiye etti.
Son yazdığı kitapları kısa kısa tanıtan yazar, eserlerinden oluşan bir kitap setini okul kütüphanesi için hediye ederek, uygun bir zamanda imza günü düzenlenebileceğini söyledi. Işıkbol, böylesi güzel bir projeyi düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okul müdürünüz Selim Yiğit’te teşekkür ediyorum, diyerek söyleşiyi bitirdi.
Okul Müdürü Selim Yiğit’te zaman ayırarak öğrencileri ile söyleşi yapan yazara teşekkür edip, böylesi etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz