“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

EĞİTİM CAMİASINDAN CUMHURİYET MESAJI
    • 30 Ekim 2019 - 07:12:39

Kadirli Eğitim Bir Sen temsilcisi Mustafa Demirci,Cumhuriyetin kuruluşunun 96 yıl dönümü münasebetiyle okul müdürleri ile birlikte ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız’ı ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramını kutladılar.
Önemli mesajların verildiği ziyarette bir konuşma yapan Demirci,Gururla kutladığımız Cumhuriyet’imizin 96 kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk Gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde görevimizin başında olduğumuzu Eğitim camiası olarak bir kez daha ifade etmek isteriz. Cumhuriyet Bayramımız bir kez daha kutlu olsun dedi.
Milli Eğitim Müdürü Tapsız’da,Okul Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hem camia olarak hem de Ülke olarak Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.29 Ekim, asırlar boyu hür ve bağımsız yaşamayı varlığının temel ilkesi bilmiş Milletimizin birlik ve bütünlük içinde yaşama kararlılığını ortaya koymuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının gayret ve kararlılığı bizleri bu günlere getirmiş, günümüzü aydınlatmış, vatanımızı bağımsızlığa ulaştırmıştır. Bu bilinç ve gururla Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 96. Yılını tüm Ülkece kutluyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Vatanımız uğruna emek sarf etmiş tüm büyüklerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz