UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eğitim Bir-Sen`den Meslek Yüksekokuluna ziyaret
    • 25 Temmuz 2020 - 13:18:17


null
Kadirli Eğitim Bir-Sen Temsilciliğince İlçeye geldiği günden bu yana sosyal ve aktifliği ile dikkat çeken Meslek Yüksek okulu Müdürü Doç.Dr.Bülent Yanıktepe’ye ziyaret gerçekleştirildi.
Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Mustafa Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Yanıktepe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başta Eğitim ve ilçenin sorunları hakkında izlenecek eğitim politikası ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaret samimi bir ortamda geçti.
Demirci,Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Bülent Yanıktepe’yi makamında ziyaret ettik. Sayın hocamızın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunup yüksekokul olarak üniversite olarak Kadirli’mizde varlığını hissettirecek yeni planlama ve projelerin hayata geçeceği hissini ve heyecanını bizlere yaşattı umutluyuz güzellikleri desteklemek için değerli Müdürümüzün yanında olduğumuz Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu olarak belirtiyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yanıktepe, Eğitim-öğretim kalitesini geliştirme gayretlerimize samimiyetle desteklerini beyan eden Eğitim Bir-Sen Temsilciliğine Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.
Başta STK’ lar olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte ilçemizde güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum diyerek,sendika yöneticilerine Meslek Yüksekokulunun işleyişi hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz