KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
    • 11 Şubat 2020 - 07:26:44

Kadirli Eğitim-Bir-Sen Temsilciliğinden ilçede yeni yerine tamamen taşınan ve çalışmalarıyla takdir toplayan ilçe Sağlık Müdürlüğüne bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.
Sendika temsilcisi Mustafa Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Bozkurt’u makamında ziyaret ederek ilçe halkına vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edip çalışmalarında üstün başarılar diledi.
Başkan Demirci,Topluma hepimiz hizmet ediyoruz.Başta Eğitim ve Sağlık olmak üzere hep birlikte ne kadar daha çok hizmet edip onun çabası içerisindeyiz.Sağlık Müdürlüğümüz, çocuk gelişiminden fizyoterapiste,Ketem’den Diyetisyene,kronik hastalıklar biriminden gebe sınıfına kadar bir çok birimde hizmetler veriyor.Vatandaşlarımızın da bu hizmetlerden oldukça memnun olduğunu görüyoruz.

Bu başarılı çalışmalar neticesinde bizler de bir Sivil Toplum kuruluşu olarak teşekkür ziyaretinde bulunduk.Rabbim bu kutsal görevinizde yar ve yardımcınız olsun dedi.İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Bozkurt’da, Demirci ve ekibine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bozkurt,sağlık alanında her geçen gün gelişen bir ülkeyiz.İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Müdürlüğümüzün tüm imkanları ile ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sağlık alanında her türlü ihtiyacını gidermenin ve yanlarında olmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz dedi.
Sendika yönetimi daha sonra sağlık Müdürlüğündeki bazı birimleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. sendika yönetimi Sağlık sen Kadirli ilçe temsilciliğine atanan Kerim Kaya’ya da hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar diledi.Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan Ziyaret, çiçek takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz