UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EDİLECEK DUA
    • 13 Eylül 2019 - 07:24:16

Cengiz Han zamanı akan nehirde elini yıkamanın bedeli ölümdü
Göç edip çürüdük çöp kusarak üç denize sıçan bi’ hale büründük
Egzoz gazı soluyan sağı solu belli olmayan
Mangala gitti maganda!
Orman yanar tabiatın gözleri kan ağlar. Kibir yaptı tavan fabrika bacası basar. Atom reaktörü, çöpü hasar “Electro smoke” ile her an atakta.
İnsan en büyük parazit. Gezegene bak lan!. Hayvan kadar olamadı beşer
Ortama uyamadı revize eden. Faturasını gelecek nesil öder. Kıyamet şur’da “mal” gibi izle!’’
Yirmi ses sanatçısı bir araya gelerek bu sözlerle Ülke gündemine, ülke gidişatına, ülkenin durumuna dikkat çekmek istediler. Sanatına saygı duyduğum bu isimler ‘’ Susamam’’ diyerek yediden yetmişe herkese seslenerek gündeme, gündem öncesine ve gündem sonrasına eleştirilerde bulundular. En doğal hakları olan ifade özgürlüğünü kullanarak belki de sarp dağın zirvesine kısa sürede çıktılar.
Tebrik ediyorum.
Burada eksik kalan birçok mesele de olduğunu dile getirmek istiyorum. Toz duman olan, her yanı yara bere içinde kalan ve sancı içinde yaşlar akıtan toplumda keşke bir de şu anneler için vurgu yapsalardı. Hiç tanımamış olsak da keşke o annelerin evlat özlemine biraz da olsa değinseydik.
Günden güne artan anne sayısı, kardeş sayısı, insan sayısı yani millet sayısı var. İnşallah daha da artacak. Bu toplumun ortak paydası unutmayalım ki teröre karşı duruştur. Başucunda uyuduğumuz birçok şehidimiz ve onların bizlere emaneti annelerimiz var.
O nedenle bu değerli kardeşlerimizin çalışmasını takdir ediyorum; ama bir eksikle! Terörün bittiği ne zaman müjdelenirse mevsim dört, duyu beş millet payidar olacaktır. – MUSTAFA KEMAL EVREN ÇİĞİL

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz