ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

DÜZİÇİ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
    • 30 Ocak 2020 - 08:32:38

Osmaniye’nin Düziçi İlçesinde hizmet veren Devlet Hastanesi hizmet kalitesi ve çalışmalarıyla göz kamaştırıyor.
Hastanede vatandaşın en iyi ve en hızlı bir şekilde tetkik ve tedavilerinin yapılması için yoğun ve gayretli çalışmalar göze çarpıyor.Ayrıca fiziki anlamda hijyen ve temiz olması da dikkatlerden kaçmıyor.
Göreve geldiği günden bu yana Hastaneye önemli bir değer katan Uzm.Dr.Şamil Gerek,başta idari personel olmak üzere Doktoru,memuru,Hemşiresi ve diğer tüm birimlerde çalışan personeliyle uyum içerisinde çalışarak Hastane standartlarının üzerinde bir hizmet vermeye gayret gösteriyor.
İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Deri ve Zührevi Hastalıklar (Cildiye), Göğüs Hastalıkları,Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji (İntaniye), Kardiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Üroloji, Nefroloji, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Palyatif, Psikiyatri,Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, servisleriyle hizmet veren Hastane, sabahın erken saatlerinde polikliniklerde ve servislerde muayene ve tedavi olmak isteyen vatandaşlara büyük umut oluyor.
Daha önce Kadirli Devlet Hastanesinde görev yapan ve personel başta olmak üzere ilçede toplumun tüm kesimi tarafından çalışmalarıyla ve yöneticiliği ile takdir gören ve halen insanların kalbinde yer alan Gerek,ardından Osmaniye Devlet Hastanesinde de önemli hizmetlere imza atmıştı.
Hastane, yaptığı sosyal projelerle de adından söz ettirirken Başhekim Gerek,yöneticilik yaptığı tüm yerlerde hizmet bayrağını bir adım daha  öne taşıyor.
AMAÇ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK
Gerçekleştirilen toplantılar sayesinde Hastane Yönetimi, hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının öneri ve görüşlerini değerlendirerek hizmet kalitesini daha da artırıp vatandaşlar arasında genel memnuniyet oranını her geçen gün daha da yükseltmeyi planlıyor.
Kalite Poliitikamız Kolay ulaşılabilir, Zamanında, Kesintisiz, Güler Yüzlü, Hizmet alanlar ve sunanların Memnuniyetine Dayalı, Toplumsal değerlere ve Tıbbi etiğe bağlı, Kaliteli Yönetim Sistemi Şartlarına uyarak Sürekli İyileşen, Katılımcı ve Yetişmiş Personelle Çağdaş ve Güvenilir SAĞLIK HİZMETİ SUNMAK diyen Hastane, “ÖRNEK ALAN DEĞİL ÖRNEK OLAN” bir hastane olmak vizvonuyla da dikkat çekiyor.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz