“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DUYURU…
    • 26 Ocak 2021 - 07:43:34

DUYURU
Anadolu Halk Bilim Kültür Akademisi’nce genel ağ (internet) üzerinden çevrimiçi (online) yayımlanan aylık dergi YERELDEN EVRENSELE (yereldenevrensele.com
) kapsamında “KARACAOĞLAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ” kurulmuştur. Bilimler Akademi’si bünyesindeki Enstitü şimdilik çalışmalarını ve bilimsel ürünlerini Akademi’nin dergisinde yayınlayacaktır.
Halk edebiyatında insana ve doğaya yönelik sevginin en güzel örneklerini vermiş büyük ozanımız Karacaoğlan, bir ummandır.
Onunla ilgili söylencelerin, fıkraların halk içinde çokça var olduğunu biliyoruz.
İnceleme ve irdeleme söz konusu olduğunda da Karacaoğlan bitmez, tükenmez bir nehir, bir şelale, bir ovadır.
Karacaoğlan Araştırma Enstitüsü’nde; şiirlere, görsellere, söylencelere, daha çok da araştırma ve inceleme yazılarına yer verilecektir. Hatta bu konuda internet vasıtasıyla ZOOM üzerinden gerçek anlamda konferanslar ve yayınlar yapılacaktır. Bu bağlamda Enstitünün kapısı, kürsüsü Karacaoğlan üzerine sözü olan herkese açık olacaktır. İletiler, “yereldenevrensele.com
” adresine postalandığında gönderi kısa bir süre içerisinde değerlendirilecek ve gönderene ürünüyle ilgili geri dönüşüm sağlanacaktır.
Karacaoğlan Araştırma Enstitüsü bilgi -işlem’leri Enstitünün yönetimi , başkanı ve genel sekreteryası tarafından yapılacaktır. Saygılarımızla.
Karacoğan Araştırma Enstitüsü
Yönetim Kurulu

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz