“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DURMUŞOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
    • 22 Nisan 2020 - 08:10:42

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletin ortak iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü ile tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Durmuşoğlu, 23 Nisan 1920’nin milletimizin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü sembolleştiren bir tarih olduğunu belirtti.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti: ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve o dönemin kahraman mebuslarının, devletimizin temeline koyduğu milli irade harcı sayesinde ülkemiz birbirinden çetin badirelerden geçerek bugünlere gelmiştir.

Kurtuluş Savaşımızı yöneten ve ‘Gazi’ unvanı alan, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin bir ifadesi olan Meclisimizle her zaman gurur duyuyoruz. Bağımsızlık mücadelesini zafere taşıyan, “hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, aradan geçen 100 yıl içerisinde hayata geçirdiği atılımlarla Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmış, üstün başarılara imza atmıştır. Büyük bir birikime sahip Meclisimiz, millet iradesinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti’nin temel güvencesi, sorunların çözüm adresi ve zeminidir. Şanlı bir maziyi güçlü bir geleceğe bağlayan yegane bir kurum olan meclisimiz hem Cumhuriyetimizin ideallerinin hem de demokrasinin evrensel değerlerinin her zaman taşıyıcısı olmayı sürdürecektir. Devletimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının güvencesi olarak genç kuşakları görmüş ve bu kutlu günü çocuklarımıza ve gençlerimize armağan etmiştir. Ülkemizin geleceği de gençlerimizin ellerinde şekillenecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz