“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Durmuşoğlu’ndan sağlık müjdesi
    • 28 Mart 2023 - 08:57:54

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 150 Yatak Kapasiteli Kadirli Devlet Hastanesi ve 20 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ihalesinin 12 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı müjdesini paylaştı.

 

Durmuşoğlu yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti;

 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin huzuruna çıktığımız 2002 yılından bugüne, çalmadık kapı dokunmadık gönül bırakmamak için eser ve hizmet siyasetimizi sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz.

 

2015 yılından bugüne milletvekili olarak hizmet etmeye başladığım Osmaniye ilimiz için birçok yatırım ve projenin gelmesini sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz.

 

Türkiye Yüzyılımızın en iddialı alanlarından biri olan sağlık yatırımlarını Osmaniyemizin her bir karış toprağına getirmek için gece gündüz çalışıyoruz.

 

Bunun en son örneği 150 Yataklı Ek Kadirli Devlet Hastanemizin ve 20 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ihalesinin 12 Mayıs 2023 yapılacak olması oldu, inşallah ihale sürecinin tamamlanması sonrası hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarının başlamasıyla Kadirlili hemşerilerimiz en iyi kalitede ve en üst teknolojide bir hastaneye kavuşmuş olacak.

 

Kadirli Devlet Hastanemiz Osmaniyemizde gerçekleştirdiğimiz sağlıkta dönüşümün son halkalarından biri, bundan önce hayata geçirilen 150 yatak 225 yatak kapasiteli Düziçi Devlet Hastanemizin, 50 Yataklı Bahçe Devlet Hastanemizin ve Sumbas Enteğre İlçe Hastanemizin inşaat çalışmaları devam etmektedir.

 

Yapımı tamamlanan Toprakkale Enteğre İlçe Hastanemiz, İlimizin her yerinde hizmete açılan Aile Sağlığı Merkezleri, Sağlıklı Yaşam Merkezleri ve 112 Acil Sağlık İstasyonları da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

 

600 yataklı (800 yatak kapasiteli) Osmaniye Eğitim Araştırma Hastanemizin inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, acil servisi hasta kabulüne başlamıştır.

 

Hayata geçirilen dev projeler sayesinde Türkiye uluslararası alanda da ses getiren bir ülke, Osmaniye’de bölgesinde gücüne güç katan bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

İnşallah aziz milletimizin desteği ile 14 Mayıs sonrası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, hizmet ve eser siyasetimize devam edeceğiz.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz