OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DURMUŞOĞLU’NDAN 1 MAYIS MESAJI
    • 30 Nisan 2021 - 08:20:01


AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit DURMUŞOĞLU 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Alınlarının teriyle dünyamızı daha iyi bir yer yapmaya gayret eden, kendisinin ve ailesinin nafakasını kazanmaya çalışan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
Şehrimizin ve ülkemizin gelişme ve büyüme hamlelerinde büyük payları olan, özverili çalışmalarıyla üretim sürecinin en önemli aktörü olan işçilerimiz, ülkemizin huzur ve refahına büyük katkılar sağlamaktadırlar. Ülkemizin her bir ferdi işçi kardeşlerimizin yarınlara daha güçlü, daha umutlu bakabilmesi adına üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmelidir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak her zaman emekçi kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bunun en somut örneği olan bugünün, 1 Mayıs’ın, 2008’de resmen Emek ve Dayanışma Günü olarak kabul edilmesidir. 1923 İzmir İktisat Kongresi’nde kararı alınan, rahmetli Menderes’in ilk adımını attığı bu düzenlemeyi, 86 yıl sonra tam manasıyla hayata geçirmek bize nasip olmuştur. Böylece ülkede yıllarca tartışmaların, gerginliğin, itiş kakışın sembolü haline getirilmeye çalışılan 1 Mayıs, gerçek anlamda emek ve dayanışma gününe dönüştürülmüştür.
Bizim işçilerimiz vatanına, milletine, değerlerine saygılı, bu uğurda tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi canını vermekten kaçınmayan insanlardır. Türk milleti olarak birbirimize kenetlenirsek, kucaklaşırsak Allah’ın izniyle her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Unutmayın, hiçbir siyasi, ideolojik, ekonomik, sosyal çıkar Türkiye’den büyük ve güçlü Türkiye davasından daha önemli değildir.
Sözlerime son verirken Türkiye ve dünyadaki tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz