OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DURMUŞOĞLU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
    • 14 Temmuz 2022 - 20:10:31

*DURMUŞOĞLU’DAN 15 TEMMUZ MESAJI*

 

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

 

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

 

“Bugün, devlet ve millet hayatımızın gördüğü en alçak, en sinsi, en kalleş saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümünü idrak ediyoruz.

 

Yüzlerce yıllık siyasi tarihimizde defalarca yaşanan vatan hainliğinin 21. yüzyıldaki en vahim örneği olan 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız! O gece millete karşı sokaklarda “Vurun, öldürün, ezin, ateş açın” talimatlarını daima hatırlayacağız, çünkü biz bu topraklarda yüzlerce yıldır geçmişini asla unutmayanlar ve uyumayanlar sayesinde ayaktayız!

 

15 Temmuz’u Gazi Meclisimizin çatısı altında bizzat yaşayan biri olarak şunu çok net söylemeliyim ki egemenliğimize, millî irademize ve özgürlüğümüze pranga vurulamayacağı, darbecilerin ve cuntacıların bu ülkede asla söz sahibi olamayacağı tüm dünyaya gösterilmiştir. Bir zamanlar ezanları, salâları dindiren darbeci zihniyete, o gece yükselen salâlar dur demiştir.

 

15 Temmuz’u anlamak için, Çanakkale’den Kutü’l Amare’ye, İstiklal Harbimizden Kıbrıs çıkarmasına, terörle mücadelemize kadar yaşadığımız nice badireleri gözlerimizin önünden geçirmemiz gerekir. 15 Temmuz’u anlamak için, darbecilerin başarılı olmaları halinde ülkemizi ve milletimizi nereye sürüklemek istediklerini kavramak gerekir. 15 Temmuz’u anlamak için, milletimize diz çöktürme, devletimizi ele geçirme, ülkemizi parçalama gayretlerinin gerisindeki sinsi projeyi görmek gerekir.

 

Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve AK Parti dönemindeki dik duruşunu hamasetle değil, akıl sıçramasıyla yapan, sabırla ve bilgelikle yürüten, büyük yürüyüşün bütün hazırlıklarını eksiksiz planlayan, 21. yüzyıla dair bütün iddia ve hesaplarını masaya koyan ülkedir.

 

Bu kapsamda şunu artık herkes iyi anlamalıdır; 15 Temmuz sadece bir darbe ya da ihanet dolu bir FETÖ saldırısı değildir, büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi durdurma hesaplarının bir parçası, bir işgal girişimidir.

 

Tanka yumruk atan, savaş uçağına levye fırlatan, namluya alnını dayayan bir milletin önünde kim durabilir? İnşallah, bundan sonra da aynı inanç ve ruhla ülkemize sahip çıkacak, birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız.

 

Malazgirt’ten İstanbul’un Fethi’ne, Çanakkale’den Büyük Taarruz’a ve 15 Temmuz’a, bayrak için, vatan için, birlik ve beraberliğimizin teminatı için hiç düşünmeden canlarını düşmana siper eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, tüm hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz