OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DURMUŞOĞLU VE BERABERİNDEKİLER KARAYOLLARI HEYETİYLE YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
    • 5 Şubat 2021 - 06:59:18


DURMUŞOĞLU VE BERABERİNDEKİLER KARAYOLLARI HEYETİYLE YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mucahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık,Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan,Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, Mehmetli Belediye Başkani Fatih Seyitoğlu, Karayollari Bölge Müdürü Mehmet Fidan ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek incelemelerde bulundular.
Bölgemizde ilçemizide kapsayan, tren hattı projesinden, sivil havacılık ve bağlantı yolları ile ilgili bir çok konuda fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Milletvekili Durmuşoğlu şunları iletti:
“2002 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partinin iktidara gelmesi ile beraber birçok alanda olduğu gibi karayollarında da Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırım seferberliği başlatıldı. “Yol Medeniyettir” düsturuyla Anadolu’nun dört bir yanı artık ulaşılmaz olmaktan çıktı. Bizlerde bu anlayışla bölgemizde ve tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza ara veremden devam ettik.
Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kamulaştırma çalışmaları ve planlamalarının yanı sıra ikmal ile ilgili hızlandırılması gereken yerlerle ilgi hazırlıklara devam ediyor.
Kadirli -Osmaniye yolu ve Kadirli – Ceyhan yol çalışmalarıyla ilgili Bakanlıklarımızla görüşmelerimiz devam etmekte olup, en küçük aksaklıkta dair hizmetlerin biran önce vatandaşlarımıza kavuşturulması amacıyla gerekli görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirerek, bölgemiz için önemli olan bu projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz.
Tüm hemşehrilerimiz şunu çok iyi bilmeli bizler tüm projelerimizi ilçemiz adına yakından takip ediyoruz, sonuçlanana kadar da gece gündüz demeden takibimizi sürdüreceğiz.” dedi.
Kaymakamımız Ahmet Arık ise ” Karatepe yolu grup koy yolu olması sebebi ile kaleler rampası bölgesinde can kayıplı kazalara neden olduğunu, yine çevre yolu halitagalar mevkiinde tarımsal ürünlerin ekimi hasadı ve taşınması konusundaki sıkıntıninda giderilmesi için çalışma yapılması gerekliliğini belirterek,Kadirli OSB bölgesinde faaliyet gösteren fabrika ve işletmelerin lojistik yol ihtiyacina değindi.
Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan ise “Bizler Karayollarina ilcemize kazandırılacak proje ve calismalarda her türlü lojistik destegi sağlayacağız.Bu kapsamda ilçemizde ki Yeni adliye civarındaki okullar bölgesi olarak tabir edilen yerdeki sıkıntıyı ve Yeni Belediye Hizmet binamız önündeki can kayıplarının yaşandığı kazalarin onlenmesi ile ilgili talebimizi sayin Kaymakamimiza ve Bölge Müdürlüğümüze bir kere daha iletmis olalım. Belediye olarak biz desteğimizi devam ettirecegiz”dedi.
Ziyaretin ardından söz konusu bölgelerin incelenmesi ve yerinde görülmesi için ilgili sahalara hareket edildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz