OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DURMUŞOĞLU ÖZAL’IN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI
    • 17 Nisan 2020 - 06:58:30

Osmaniye Ak Parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ülkemizde kalıcı birçok projeye imza atan, “Bireyin devlet için değil, devletin birey için var olduğu” anlayışını savunan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:”8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı, vefatının 27’inci yıl dönümü vesilesiyle rahmet ve hürmetle yâd ediyorum. Ülkemizin gelişmesinin önünde engel olan birçok tabuyu ortadan kaldırıp dünya ile yarışır hale gelmesinde büyük emeği olan, Ülkemize kazandırdığı değerlerle adını siyasi tarihimizin mümtaz şahsiyetleri arasına yazdıran Turgut Özal, yakın tarihimizin sıkıntılı ve zorlu bir döneminde en üst seviyede sorumluluklar üstlenmekten çekinmeyerek, önündeki engelleri nasıl aşabileceğimize dair yol göstermiş, gerçekleştirdiği zihinsel devrimle ülke ve millet olarak kendimize güvenmemizi sağlamıştır.

Bugün hemen her alanda Dünya ile yarışır halde olan ülkemizin mimarı olan Turgut Özal, ortaya koyduğu hedeflerle Türk iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırmıştır.

66 yıllık ömründe Türkiye’nin özgür, demokratik ve sivil bir yapıya kavuşmasına önemli katkılar sağlayan, “tepeden inme hiçbir reform bir milletin ruhunu harekete geçiremez” diyerek halkın iradesine yaslanmış ve gerçekleştirdiği siyasi ve hukuki hamlelerle ülkemizde hürriyetlerin gelişmesini, demokrasinin güçlenmesini, ekonominin dışa açılmasını sağlamıştır.

Siyasi hayatımıza, demokrasimizin ve ülke ekonomimizin aydınlık geleceğine giden yolda üstün gayretleri ile unutulmayacak hizmetlerde bulunan, milletin içerisinden çıkan, en üst seviyeye gelmesine rağmen milletle irtibatını koparmayan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 27’inci yıl dönümünde saygı, rahmet ve şükranla yâd ediyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz