UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Durmuşoğlu “Kırsala yapılan yatırımın aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır”
    • 9 Aralık 2020 - 07:21:54


Durmuşoğlu “Kırsala yapılan yatırımın aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır”
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,
Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesine yönelik Tarım ve Orman Bakanlığının yayınlamış olduğu uygulama esasları tebliği hakkında bir mesaj yayımladı,
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti,
“Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve Bakanlığımızın değerli bürokratlarıyla yapmış olduğumuz uzun görüşmeler sayesinde 21 Kasım 2020 tarih ve 31311 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Tebliğ’e, kanatlı yetiştiriciliğine yönelik yeni tesislerin yapımı, kısmen yapılmış yatırımların tamamlanması, faal olan mevcut tesislerin kapasite artırımı ile teknoloji yenileme veya modernizasyonu, maddesinin eklendiği müjdesini sizlerle paylaşmıştım.
Yayınlanan bu tebliğin uygulama esaslarının belirlenmesiyle ilgili Tarım Bakanlığımızla yine uzun bir mesai harcayarak yapmış olduğum görüşmeler neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığının 2020/24 sayılı tebliğine, Türkiye’de sadece Osmaniye ilimize Broyler yetiştiriciliği konusunda yeni işletmeler destek kapsamında değerlendirilecektir ve yeni işletme için proje sunulması halinde kuluçka makinası da uygun harcamalar kapsamında değerlendirilecektir, maddeleri eklenerek bölgemize ve ülkemize yeni işletmeler kurulmasının önü açılmış oldu.
Yüzde 50 hibe desteğiyle hayata geçirilen bu projenin aynı zamanda müreffeh geleceğimizi ören birer tuğla taşı olarak görüyorum.
Kırsala yapılan yatırımın aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine yapılan bir yatırımdır. AK Parti hükümetleri döneminde köklü ve süreklilik arz eden bir kırsal kalkınma programı uygulanmaya başlatılarak, bereketli topraklarımızın ve emektar çiftçilerimizin kıymetini biliyor, tarım ve orman politikamızda ilkleri gerçekleştiriyoruz.
Bu kapsamda son 18 yılda tarımsal destek tutarı 12 katına çıkartılmış, 2002 yılında 1,8 milyar lira olan tarımsal destek miktarı 2020 yılında 22 milyar liraya yükseltilmiştir.
Çiftçimize, vatandaşımıza, üreticimize bugüne kadar ne söz verdiysek, Allah’ın izniyle sözlerimizi hep yerine getirenlerden olduk, bundan sonra da bölgemiz ve ülkemiz için yapılması gereken ne varsa sonuna kadar takipçisi olacağımızı dile getirmek istiyorum.
Bu desteklerin, bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Bakanlığımızın değerli bürokratları ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye bu tür gayretlerle diğer alanlarla birlikte tarım ve hayvancılıkta da 2023 hedeflerine ulaşacaktır diyor, tekrardan yayınlanan tebliğin Osmaniyemize hayırlı olmasını diliyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz