“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

DURMUŞOĞLU “EN İYİ HİZMETİ YAPMAK  İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
    • 27 Temmuz 2019 - 21:47:38

AK Parti  Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,  çıktığı köy ziyaretlerinde  vatandaşlarla bir araya gelerek “En iyi hizmeti yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Durmuşoğlu, TBMM tatile girmesiyle birlikte Sumbas ilçesinin köylerini ve Bağdaş yaylasını gezerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

İlk önce Mehmetli beldesi ve Armağanlı Köyünde vatandaşlarla birlikte olan Durmuşoğlu,yapılan ve yapılması planlanan hizmetler ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Mehmetli Beldesinde esnaf ziyareti yapan Durmuşoğlu burada yoğun ilgi gördü.Öğle saatlerinde halkın yoğun olduğu Bağdaş yaylasında yaylacılarla bir araya geldi.Burada da büyük  bir ilgiyle karşılaşan Durmuşoğlu,hem Hükümetin Ülke genelinde hem de bölge genelinde yapmış oldukları ve yapılacak olan   hizmetlere değinerek soru soran vatandaşları  tek tek  dinledi. çözüm noktasında da  gerekli talimatları verdi.Durmuşoğlu, birkaç gün önce Osmaniye Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Çalıştayına katıldıklarını belirterek,

Önümüzdeki 25 yılı yönetmeyi hedefleyen bu şura,kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine çok önemli katkılar sağlayacağını söyledi.Bağdaş yaylasına yapılan helikopter pistinin hem yangın hem de sağlık yönünden çok amaçlı önemli bir hizmet olduğuna değinen Durmuşoğlu, Milletimizin  bize vermiş olduğu emanetin gereği olarak Ankara ve bölgemizde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.Halkımızın içindeyiz, sizlerle beraberiz. Amacımız vatandaşlarımızın  dertlerine derman olmaktır dedi.

Meclis çalışmalarımızın dışındaki neredeyse  tüm zamanımızı memleketimize gelerek hemşehrilerimizle bir arada olarak geçiriyoruz diyen Durmuşoğlu,bu ziyaretlerde sorun ve eksiklikleri birinci ağızdan dinleyip yerinde görme fırsatı bulduklarını söyleyerek,

Osmaniye ve ilçelerimizin yatırımları başta olmak üzere hemşehrilerimizin talep, istek ve önerilerini de dikkate alarak  yoğun bir  şekilde  çalışmalara devam ettiklerini belirtti.  Vatandaşlar da birinci ağızdan sorun ve taleplerini ilettikleri Durmuşoğlu’na kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette, Osmaniye İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, Ak Parti Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan   Kadirli Ak Parti ilçe Başkanı  İsmail Oruç,İl Genel Meclis üyeleri Doktor Mustafa Gürlek,Veli Gani, bazı birim müdürleri ve  muhtarlar Durmuşoğlu’na eşlik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz