“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Durmuşoğlu AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. 
    • 14 Ağustos 2022 - 19:37:57

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

 

14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti’nin ilk günkü heyecan ve aşkla görevinin başında olduğunu belirtti.

 

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

 

“14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

 

Milletin partisi olarak kurulan AK Parti, iktidara geldiği günden bugüne kesintisiz olarak hizmet siyasetini sürdürmüş ve sürdürmeye devam etmektedir.

 

21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ederken, bir yandan da milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşamıştır.

 

Genel başkanımızın liderliğinde ilk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla, inandığımız bu kutlu yolda yürümeye devam ediyoruz.

 

Girdiği tüm seçimlerde birinci parti olarak çıkan partimiz, büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda 2023 virajını da kazasız belasız atlatacak; milletimizin emrinde, milletin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, kurulduğu günden bugüne AK Parti teşkilatlarında görev almış bütün başkan ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize, tüm dava arkadaşlarımıza ve bilhassa 21 yıldır bizi yalnız bırakmayan aziz milletimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, ahirete irtihal edenleri ise rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz