“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Durmuşoğlu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
    • 10 Kasım 2022 - 08:02:12

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti;
“Bugün Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin bânisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84’üncü yıldönümü.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya tarihinin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak parçalanmış bir ülkeden yeni bir devlet oluşturan, vatan ve bağımsızlık aşkını tüm dünyaya ilan eden bir devlet adamıdır. Askeri ve siyasi dehası, fikirleri ve düşünceleriyle adını sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine de altın harflerle yazdırmış büyük bir liderdir.
Bundan bir asır önce İstiklal Harbini başlatarak, Anadolu topraklarına gömülmeye çalışılan milletimizin önünde yeni bir ufuk açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu milletin en önemli değerlerinden biridir.
Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümüne yaklaştığımız bu dönemde, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyen Gazi Mustafa Kemal’i hatırlama, fikirlerini ve eserlerini daha iyi anlama vesilesidir.
Unutmayalım ki; 10 Kasım Milletimiz için sadece Büyük Atatürk’ü anma günü değil, aynı zamanda, Devletimize, Vatanımıza, Cumhuriyetimize, Demokrasimize, Bölünmez Bütünlüğümüze ve Milli İradeye sahip çıkma günüdür.
Atatürk’e ve Cumhuriyetimize yapılacak en büyük katkı, ülkemizin içinden geçtiği şu kritik dönemde birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, özellikle de 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkmaktır.
Bu duygularla, vefatının 84’üncü yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bizlere bu yaşadığımız toprakları vatan olarak emanet eden tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi, bir kez daha saygı, rahmet, ve şükranla yâd ediyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz