Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.
Urmuşoğlu mesajında şunları söyledi:
“İnsan Hakları Günü, Her Yıl İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Tarafından 1948 Yılında Kabul Edildiği Gün Olan 10 Aralık Tarihinde Kutlanmaktadır.
71. Yılını Kutladığımız Bugünde, İnsanların Hak Ve Özgürlüğünü Teminat Altına Alan Bu Beyannameye İlk İmza Atan Ülkelerden Biri Olmanın Gururunu Yaşamaktayız. Kanunlar Önünde Bireylerin Eşitliği Ve Ayrımcılığa Uğramamaları İlkelerine Dayanan İnsan Haklarına Saygı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Değiştirilemez Niteliğidir.
Tarih Boyunca Bu Coğrafyayı Rengi, Dili, Dini Ne Olursa Olsun Bütün İnsanların Huzur Ve Barış İçinde Yaşadığı Esenlik Yurdu Haline Getiren Aziz Milletimiz, Bugün De 82 Milyonu Kucaklayan Yönetim Ve Adalet Anlayışımızın En Büyük İlham Kaynağıdır.
Bugün Ülkemiz, Demokratik Hak Ve Özgürlüklerin Kullanılması Noktasında Tarihinde Hiç Olmadığı Kadar Rahat Bir Ülkedir.
İnsana Çok Değer Veren Bir Dinin Mensupları Olarak, İnsan Hakları Bilincinin Gelişmesi İçin Toplumun Tüm Kesimlerinin 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü Bir Fırsat Olarak Göreceğine Yürekten İnanıyor, Bu Düşüncelerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü Kalbi Duygularla Kutluyor, Bu Müstesna Günün Milletimize Ve Tüm İnsanlığa Barış, Huzur Ve Adalet Getirmesini Temenni Ediyorum.”
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- “DEĞERLER EĞİTİMİ”KAPSAMINDA BAKKALA ANLAMLI ZİYARET
- YAKUP KOCABAŞ KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINDA GÜVEN TAZELEDİ
- Motosiklet tutkunları depremzedeleri unutmadı
- Vefat haberi
- Ali Erbaş’dan vali Yılmaz’a Ziyaret
- KAYIP KOYUNLARI JANDARMA BULDU
- Durmuşoğlu”Deprem Sadece Binaları Değil,Geçmişten Geleceğe Uzanan Nice Hatırayı sa Aldı Götürdü”
- Depremde hayatını kaybedenler için anma proğramı düzenlendi
- Jandarmadan operasyon
- Yusuf izlettin grup köyleri içme suyu birliğine yeni araç
