OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU’NDAN SUAT ÖNAL’A TEŞEKKÜR MESAJI
    • 1 Kasım 2020 - 19:02:13


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,24,25,26.dönem Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal’a teşekkür mesajı gönderdi.
Dr.Suat Önal kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
Akdeniz coğrafyamızın iklimi gibi gönlü sıcak, uluslararası alanda ülkemizin çıkarlarını savunmada, eteklerinde büyüdüğü Toros dağları gibi dimdik, kendisini çok iyi yetiştirmiş bir Anadolu insanıdır Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu.
2010 yılında Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde (AKPM) başkan seçilen ilk Türk Parlamenter olarak Milletimizin göğsünü kabarttı. 61.Hükümette Avrupa Birliği Bakanı, 62. 64. ve 65.Hükümetlerde Dışişleri Bakanlığı yapan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde de Dışişleri Bakanlığını başarıyla yürüten Sn Bakanımızın uluslararası alanda ne kadar saygınlık oluşturduğuna; AKPM’de görev yaptığım 2014-2018 yılları arası bizzat şahit oldum. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 Ocak ayında Japonya, Singapur ve Malezya ziyaretinde birlikte yer aldığımız Sn Bakanımızın performansına hayran kaldım. Özellikle çok hassas günleri ve büyük olayları yaşadığımız bu zaman diliminde, Sn Cumhurbaşkanımızın yanında dış politikada çok başarılı hamleler gerçekleştiren kıymetli Bakanımızın bu kadar yoğun işlerinin arasında göndermiş olduğu nazik teşekkür mektubuyla da ziyadesiyle mütehassıs oldum ve onurlandım. Yüce ALLAH yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin, sizleri her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin Sn Bakanım. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve sizin gibi kıymetli bakanlarımızla yol arkadaşlığı yapmak, aileme ve çocuklarıma bırakacağım en onurlu miras olacaktır ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz