UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

depremzedelere ücretsiz alışveriş imkanı
    • 3 Mayıs 2023 - 08:59:12


depremzedelere ücretsiz alışveriş imkanı
Osmaniye’de depremzedelere ücretsiz alışveriş imkanı
Osmaniye’de depremde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı afet acil sosyal yardım bünyesinde açılan sosyal marketlerde gıda, kıyafet, temizlik ve ev yaşam ürünleri gibi ihtiyaçlar karşılanıyor. Vatandaşlar verilen hizmetten memnun olduklarını ifade ederken, Vali Erdinç Yılmaz da marketleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti ve ilgililerden bilgi aldı.Osmaniye’de depremde evleri yıkılmış ya da ağır hasar görmüş vatandaşların ücretsiz alışveriş yapabildiği sosyal marketlerde gıda, kıyafet, temizlik ve ev yaşam ürünleri gibi ihtiyaçlar karşılanıyor.Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası afetten etkilenen Osmaniye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı afet acil sosyal yardım bünyesinde açılan sosyal marketler depremzedelere hizmet veriyor. Afetzedelerin yararlandığı marketlerde gıdadan kıyafete her türlü ihtiyaç malzemesi yer alıyor. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz da marketleri yerinde inceleyerek hem vatandaşlarla sohbet etti, hem ilgililerden bilgi aldı.
REKLAM

ads by AdMatic
Vatandaşlar verilen hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek, ” Allah, devletimizden razı olsun” dedi.Marketle ilgili bilgi veren Vali Erdinç Yılmaz, “Sosyal marketimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca açıldı. Bakanlığımıza minnettarız, teşekkür ediyoruz. 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlarımız için burada sosyal marketimiz hizmet veriyor. Sosyal marketimiz evleri yıkılan, evleri ağır hasarlı olan hemşehrilerimize hizmet veriyor. Depremzede vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz için bu çok güzel bir hizmet, inşallah bu hizmeti sürdüreceğiz” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz