SUAT ÖNAL MİLLETVEKİLİ A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI 

SUAT ÖNAL MİLLETVEKİLİ A.ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI 

KADİRLİLİ HEMŞEHRİMİZ AYAS MHP MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

KADİRLİLİ HEMŞEHRİMİZ AYAS MHP MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

HAMZA TOR ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

HAMZA TOR ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

OSMANİYELİ SPORCULAR BÜYÜK GURUR YAŞATTI 

OSMANİYELİ SPORCULAR BÜYÜK GURUR YAŞATTI 

Kadirli İlçesinden Büyük Başarı…

Kadirli İlçesinden Büyük Başarı…

Dağcılar orman yangınlarında zarar gören bölgede doğa yürüyüşü yaptı
    • 12 Ekim 2021 - 07:46:05

Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü Derneği (ODAK) üyeleri temmuzda çıkan orman yangınlarında zarar gören alanlarda, “Elinle yaktığın ateşi gözyaşınla söndüremezsin” sloganıyla doğa yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

ODAK Başkanı Muhammet Doğan, yaptığı açıklamada, ormanların önemine dikkati çekmek için yürüyüş etkinliği yaptıklarını belirtti.

Yanan ormanlık alanda yürümenin üzüntü verici olduğunu aktaran Doğan, “Bu yıl ülkemizde yaşanan orman yangınlarından ilimiz de etkilendi. Milli Park statüsünde olan Aslantaş Milli Parkımız da bu yangında büyük zarar gördü. Kulüp gönüllülerimizle yangında gönüllü olarak çalıştık. Bölgede doğa yürüyüşü düzenleyip yangının zararlarını yerinde görüp hissettik. Bölgede uçan bir kuş bile göremedik. Ağaçlık alanda yürümeye başladığımızda, yeşilin nasıl da doğaya serinlik, oksijen kattığını hissederek yürüdük.” dedi.

Etkinlikte yaban hayvanları için doğaya yem de bırakıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz