“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

CGC’li Gazeteciler, Kurum müdürleri ile dostluk maçında buluştu 
    • 10 Ocak 2023 - 09:09:44

-CGC’li Gazeteciler, Kurum müdürleri ile dostluk maçında buluştu

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri ile kurum idarecileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısıyla özel maçta bir araya geldi.

Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan sentetik sahada oynanan müsabakada, Vali Dr.Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak ile kurum müdürleri forma giydi.

Vali Yılmaz, maç öncesinde yaptığı açıklamada, günün anlam ve önemine binaen yapılan dostluk maçından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Vali Yılmaz, “Bizler gazetecilerimizin memleketimize, Osmaniyemize çok güzel hizmetler yaptıklarını görüyoruz. Birlikte çalışmaktan da oldukça memnunuz. Bugünde birlik beraberliğimizi kardeşliğimizi göstermek için toplandık. Güzel bir maç olsun. Dostluk kazansın” dedi.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü dostluk maçının geleneksel hale geldiğini anımsattı.

Etkinliğe katılan Vali Erdinç Yılmaz ve kurum müdürlerine teşekkür eden Cihangir, “Bilindiği gibi 10 Ocak aynı zamanda İdareciler günüdür. Bu anlamda gazeteciler ve kurum idarecileri arasında özel bir maç yapmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Hem arkadaşlarımın gazeteciler gününü hem de idareciler gününü kutluyorum” dedi.

Kurum müdürleri de etkinlikte yer almaktan mutlu olduklarını belirterek gazetecilere teşekkür etti.

Hakem Ökkeş Sungur’un yönettiği karşılaşma 6-6 sona ererken maç sonrasında cemiyet üyeleri ile kurum müdürleri sohbet etti. CGC Basın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz