KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

Celalettin Güvenç Andırın’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
    • 8 Ağustos 2022 - 19:29:06

Celalettin Güvenç Andırın’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalalettin Güvenç Andırın’da bir dizi ziyaretlerde blundu.

Ziyaretlerine Cuma namazı sonrası Andırın Belediyesi Geleneksel Aşure Günü Etkinliğine katılan Güvenç Vali Yardımcısı Andırın Kaymakamı Cuma emeç, Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatıyla birlikte vatandaşlara aşure dağıttı. Andırın Belediyesi tarafından Kışla Bahçesinde dağıtılan aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Güvenç ve Başkan Doğan burada toplanan vatandaşlara hitap etti.

Aşure etkinliği sonrası İçişleri Komisyonu Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Ahmet Doğan beraberinde AK Parti ile MHP İlçe yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Andırın ilçe merkezinde faaliyet gösteren çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı Cumalar ve hayırlı işler dilediler. Esnaf ziyaretlerinden sonra Kışla Bahçesinde vatandaşlarla da bir araya gelen heyet, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek sohbet ettiler.

Güvenç AK Parti Andırın İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı.

Başkan Doğan, toplantıda belediye tarafından yapılan yatırımlar ve yapılacak projeleri anlatan bir konuşma yaptı. Toplantı, İçişleri Komisyonu Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, AK Parti İlçe Koordinatörü Zekeriya Dağ, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu AK Parti İlçe Başkanı Abdülkadir Kayıran ile birlikte Andırın Postası Gazetesi sahibi İskender Zengin kızının, Şehit ailesi Gökçeli ile Eren ailelerinin düğün merasimlerine katıldı. Güvenç ve beraberindekiler son olarak Hac farizasını yerine getiren Hacı Haziran Gökşen hanımefendiyi ve ailesini birlikte ziyaret ettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz