OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ÇADIR KEBAP VE KAHVALTI’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
    • 23 Eylül 2019 - 07:07:57

Kadirli’de Çadır Kebap ve Kahvaltı iş yeri görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Cemal Paşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, MHP İlçe Başkanı Ahmet Gülden, İl Genel Meclis Üyeleri, Adana Osmaniye ve Kadirli’den bazı daire müdürleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
İmam Hüseyin Özatan’ın dua ettirmesinin ardından yapılan açılışta konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Bahtiyar Nacar kardeşimizin oğlu Ahmet Bilal Nacar’ın açmış olduğu bu güzel iş yerinin Kadirlimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bereketli bol kazançlar diliyorum dedi.
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ise, bu tür güzel işletmelerin ilçemiz için önemli bir katma değer olduğunu söyleyerek şunları kaydetti; ” Böyle güzel bir mekanı ilçemize kazandıran Nacar ailesini tebrik ediyorum. Halkımızın Bu güzellikte iş yerleri ile buluşmasını canı gönülden istiyoruz. Standartları yükselterek çağa ayak uyduracağız. Kadirli Turizm Otelcilik lisesi bu gibi iş yerlerine garson, aşçı gibi kalifiye elemanlar yetiştireceğiz. Çadır Kebap ve Kahvaltı İş yerimize bereketli bol kazançlar diyor, Kadirlimize hayırlı olsun” dedi.
Çadır Kebap ve Kahvaltı sahibi Ahmet Bilal Nacar ise, açılışa katılanlara teşekkür ederek şunları kaydetti;
” Kadirli’mize böyle doğa ile iç içe modern bir iş yeri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kaliteli Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu bir vizyon ve misyon anlayışıyla Kadirlilere hizmet vereceğiz. Geniş otoparkı, çocuk parkı, kapalı ve açık alanı ile kebap ve kahvaltı çeşitleri ile hizmet vereceğiz. Kadirlimize hayırlı olsun” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz