YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

BUGÜN ÇAMLIKAHVEDEYİZ…
    • 20 Eylül 2019 - 07:25:12

Kadirli Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Çamlıkahve’de Cuma namazı sonrası aşure etkinliği Çamlıkahve’de yapılacak.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliğinin bugün Cuma namazı sonrası Çamlıkahve’de düzenleneceğini söyledi.

Tüm Kadirli halkını davet eden Başkan Tarhan, “Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure etkinliğimiz her yıl yoğun ilgi görüyor. Örnek alınacak ve manevi değeri yüksek günler içeren Muharrem ayında Belediye olarak bu tür gelenek ve adetleri yaşatmaya çalışıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz milli ve manevi günlerimizden birisi olan aşure gününü çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Yüzyıllardır süren bu geleneğin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Allah izin verirse BUGÜN Cuma namazına müteakip Çamlıkahve’deki etkinliğe herkesi davet ediyoruz. Şimdiden emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz