UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BÖLGENİN EN BÜYÜK IŞIKLI ATATÜRK SÜLİETİ KADİRLİLERİ SELAMLIYOR
    • 12 Kasım 2020 - 06:23:13

Çukurova’nın in cisi Sülemiş Turistik tesislerinde Kadirli Belediyesince yaptırılan ışıklı Atatürk Silüeti 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82 yıl dönümünde aydınlatıldı.

Bulunduğu konum itibari ile ilçenin her noktasından rahatlıkla görünen Sülemiş Turistik tesislerinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaptırılan Atatürk Silüeti 10 Kasım’da aydınlatıldı. Başkan Tarhan “Atamızın silüeti, ilçemizin hakim tepesi Sülemiş Tepesinden Neon Led teknolojisi ile hemşehrilerimizi selamlayacak. Atam; Açtığın yolda, kurduğun temellerde ilerlemeye devam edeceğiz. Büyük Atatürk’ü andığımız ölümünün 82. yılında, 10 Kasım gününde anlamlı bir düşüncenin ve çalışmalar sonucunda Atatürk Anıtının açılışını gerçekleştirdik. Akşamları Sülemiş’ten parlayan ışıl ışıl görüntü vatandaşlarımızın da çok hoşuna gitti. Atamıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Kentimizin bir çok yerine Ne Mutlu Türk’üm yazıları Atatürk Posterleri asacağız” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz