DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

BAŞKAN YEŞİLDEMİR’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR
    • 18 Mayıs 2020 - 07:32:41

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi Ellek Belde Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir Canlı Yayın konuğu oldu. Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetinin resmi facebook sayfasından ve bir çok sayfadan canlı yayın gerçekleşti .
Koronavirüsle Mücadele

Ülke olarak Koronavirüsle mücadele kapsamında, bütün belediyeler elinden gelen her şeyi yaptı. Camiileri,bakkalları, okulları her yeri dezenfekte ettik. Pazarlarda, meydanlarda maske dağıttık. Gerekli mücadeleleri yaptık.
Şekerdere Osmaniye yolu
Şekerdere-Osmaniye yolu ellek ve çevre ovalar için çok önemli bir yere sahip. Kaymakam ve komutanlarımızla görüşerek burda yolu kontrollü olarak trafiğe açtık. Bu yolda genişletme çalışmalarımız başlayacak.
Plan program dahilinde, ana yollarımızda ve diğer yollarda gerek asfalt, gerek kilit taşı yapılacak. 12 bin metre kare kilit taşıyla yol yaptık. Okula giden öğrenciler çamurdan geçemiyordu. Yolları düzelttik. Gücümüz yettiğince tüm yollarımızı yapacağız.
Araç Envarteni Düzenledik
Belediyeye ait araçların tamamını revizyona soktuk. Atıl kalmış araçlar aktif hale getirdik. İtfaiye dışında araç eksiğimiz yok.
Arıtma Tesisi Yapılıyor
Yarbaşı-ellek-atalan olarak kanalizasyon çalışmamız var. 11 milyon arıtma tesisi projemiz ihale aşamasına geldi, Atalan’la ortak olarak yapılacak inşallah. Güneş enerjili sistemle arıtma tesisinin elektrik ihtiyacını karşılamayı düşünüyoruz. Atalan deresinin ıslahını başlattık. Bütün taşkınlar Atalan’da oluyor, bizim projelendirilmiş dört deremiz vardı buna Atalan deresine de ekledik. Atalan deresini sabunçayına bağlanması gerekmekte.
Zeytin Bizim İçin Önemli
Kasabamızda 400 binin üzerinde zeytin fidanı var. 13 bin dönüm zeytin fidanımız var ve 2b arazilerinin tarıma elverişli halae getirilmesiyle birlikte 5 dönüm alana zeytin dikeceğiz. Çünkü zeytin’nin önemli bir gelir kaynağı.
Millet Bahçe Projesi Başlıyor
Millet Bahçesi Projesini Osmaniye ilk sunan belediye başkanıyım. 500 bin lira hibe olarak gönderildi. Projemiz çok büyük komplike bir proje. Futbol sahası, voleybol sahası, bisiklet yolu, Yürüyüş yolu, iş-uğraş alanı gibi bir çok bölüm olacak. Önümüzdeki hafta 1. etabını ihaleye çıkıyor. Millet bahçesi dışında piknik alanı, mesire alanı, kır düğün salonu, çocuk oyun parklarımız olacak.
En Ucuz Su Ellekte
İhmaller sonucu suda zaman zaman kirlenmeler olmuş. Hes’in yaptığı çalışmalar sonrasında kirlenen suyu, çalışmalar başlattık, önlemleri aldık bir arıtma sistemi koyuldu. Hem kaynakta arıtma cihazı hem de şebeke de arıtma cihazı koyduk. Suyun kalitesinde sorun kalmadı buna ek olarak değirmen pınarı dediğimiz yeni su kaynağımız oldu. Ellek’in suyu yeterliliği ve kalitesi şuan çok iyi durumda. Suyun litre fiyatını 50 kuruş düşürdük, en ucuz suyu Ellek halkı içiyor.
Tır Garajı ve Bir Çok Proje Yapılacak
5000 metre kare alana Tır parkı yaptırıyoruz. Sivsinekle mücadele ciddi çalışmalar yaptık. Yolların Stabilize çalışmalarına devam ediyoruz. İmar planı uygun evlerin yapılması için vatandaşlar ev yapmadan belediyeye gelmesi gerekmekte. Yüzün üzerinde yeni çöp konteyner’ı geliyor.
Biz Buraya Hizmet Etmeye Geldik, Ben buraya makam mevkii için gelmedim. Daha önce görev yapan belediye başkanlarıma teşekkür ederim. Biz hükümetimizin, iktidarımızın, ilçe teşkilatımızın, milletvekillerimizin, kaymakamızla birlikte çalışıyoruz. Kalıcı hizmetler peşindeyiz. Ellek’te yaptığımız şekerdere yolu nedeniyle 20 yaşın altında ki gençler kanlıgeçiti unuttu.
İşsizlik Sorunu
Bana oy versin, vermesin kimseyi işten çıkartmadım. En önemli sorun işssizlik sorunu. Herkes evine ekmek götürebilmeli Vatandaş haklı olarak bizden iş talep ediyor fakat şuan işkur’dan da eleman alamıyoruz. Bazı özellikli personellere ihtiyacım var ne yazık ki bütçe müsaade etmiyor.’dedi. Moderatör: Ersin Şimşek

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz