UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TARHAN,ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA KORONAVİRÜSLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
    • 20 Mart 2020 - 06:39:22

Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan Belediye olarak şehrimizin her noktasında Koronavirüs’le mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde Koronavirüsle mücadele ekiplerimiz tarafından Dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor diyen Başkan Tarhan ” Camilerimizden Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, eczanelerden çamlıkahveye, şehir içi dolmuşları ve servislerden tutunda Cem evine kadar şehrimizin her noktasında dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız yanında ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları duraklara kadar dezenfekte çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.
ZABITALAR DENETİMLERİNİ ARTIRDI
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Zabıta Müdürlüğümüz ilçemiz genelinde çalışmalarını artırarak marketlerde etiket kontrolü ve çalışanların hijyeni konusunda denetimlerini sıklaştırdılar. Ayrıca tatlıcı ve pastanelerimizde de denetimler yapılarak gerekli hijyenin sağlanması için uyarılar yapıldı.
HAFİFE ALMIYOR TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ
Koronavirüsle ilgili tedbirleri elden bırakmıyoruz. Bu doğrultuda Koronavirüsünü hafife almadığımızı çalışmalarımızla ortaya koyuyoruz. Değerli Kadirlili hemşehrilerimin sağlığı için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızında Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Kararları doğrultusunda hareket ederek evde kalmalarını istiyoruz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz